Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Παραλία»: Το πένθος για τον φόνο και η αγωνία για τον δολοφόνο έχει συνταράξει το χωριό

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Το πένθος για τον φόνο και η αγωνία για την εύρεση του δολοφόνου έχει συνταράξει το χωριό των Ματάλων, αλλά περισσότερο απ’ όλους την ίδια την Υπατία, στη νέα σειρά της ΕΡΤ «η Παραλία».

Οι κάτοικοι του χωριού δείχνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός, καθώς ένας τέτοιος φόνος είναι πρωτόγνωρος για το μέρος.

Η μικρή κοινότητα των Ματάλων αρχίζει να αντιμετωπίζει το κοινόβιο των χίπιδων με καχυποψία και προσθέτει πίεση στον ενωμοτάρχη και τον χωροφύλακα της περιοχής ώστε να βρουν άμεσα τον δολοφόνο.

Η υπόθεση προσελκύει το ενδιαφέρον της Γενικής Ασφάλειας Αθηνών, η οποία αποφασίζει να στείλει στα Μάταλα έναν από τους πιο έμπειρους υπαστυνόμους της, τον οξυδερκή Ανδρέα Καραχάλιο.

 

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε:

Το ημερολόγιο γράφει 1969. Η νεαρή γιατρός με καταγωγή από τα Μάταλα της Κρήτης, Υπατία Αρχοντάκη, την οποία υποδύεται η Δανάη Μιχαλάκη, επιστρέφει μετά από καιρό στον τόπο της παιδικής της ηλικίας για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τα χαρμόσυνα νέα του επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο.

Τα νέα αυτά γεμίζουν χαρά την οικογένεια της και τις παιδικές της φίλες, τη Μαρία και τη Ρηνιώ. Το ίδιο βράδυ, στην παραλία, στον παράδεισο της παιδικής της ηλικίας, κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι, η Υπατία γνωρίζει την περίεργη αλλά και τόσο ζεστή και φιλόξενη κοινότητα των χίπις που ετοιμάζεται για πάρτι. Καθώς το διονυσιακό πάρτι στην παραλία φτάνει στην κορύφωσή του, ένα τραγικό γεγονός θα έρθει για να συνταράξει τη γαλήνη της περιοχής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου