Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Σοκ για Ιουλία και Στάθη – Η κόρη τους είναι συνοδός πολυτελείας

Η μανιάτικη περηφάνια τους δέχεται ισχυρότατο πλήγμα

Η προσπάθεια του Στάθη και της Ιουλίας να βρουν τη χαμένη κόρη τους, με τη βοήθεια του Δημοσθένη, που έχει διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, αποδίδει καρπούς. Τη λένε Αριάδνη, ζει στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως συνοδός πολυτελείας!

Η μανιάτικη περηφάνια τους δέχεται ισχυρότατο πλήγμα. Μόνη τους έγνοια, πια, να τραβήξουν από το βούρκο την Αριάδνη, που αγνοεί τα πάντα για τους φυσικούς γονείς της.

Ο μεγάλος έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας στη νιότη τους μπορεί για το ζευγάρι να ήταν αξεπέραστος, αλλά για την οικογένεια των Βρεττάκων ήταν ρετσινιά. Ο φτωχός αγρότης Στάθης Καπερνάρος, κυρίως για το νεκρό πια Ιπποκράτη Βρεττάκο, το μεγαλύτερο αδελφό της Ιουλίας και πατέρα της αδικοχαμένης Μυρτάλης, ήταν μίασμα.

Η Ιουλία, που ήξερε για την απέχθεια της οικογένειάς της για τον Στάθη και πως ο γάμος μαζί του θα οδηγούσε στην αποκλήρωσή της από την οικογενειακή περιουσία, όταν διαπίστωσε την εγκυμοσύνη της, έφυγε για την Αθήνα, προκειμένου να γεννήσει και να μεγαλώσει μόνη το παιδί της.

Εκεί, η Ιουλία, 8 μηνών έγκυος, είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή, καθώς είχε πάει βόλτα με μια φίλη της. Η φίλη της έχασε τη ζωή της και η ίδια το μωρό της.

Όπως της είπαν στο νοσοκομείο, το μωρό είχε πεθάνει. Όμως, δεν ήταν αλήθεια. Το κοριτσάκι της είχε μπει στη θερμοκοιτίδα και κατάφερε να μείνει ζωντανό.

Ο γιατρός που την εξαπάτησε φρόντισε πολύ σύντομα να δοθεί παράνομα για υιοθεσία, έναντι αδρού ανταλλάγματος.

Ο Στάθης, εξοργισμένος με την Ιουλία, αδυνατεί να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως το παιδί του θα μείνει για πάντα χαμένο και δεν θα το γνωρίσει ποτέ. Κάνει την καρδιά του πέτρα και προσπαθεί μαζί με την Ιουλία να εντοπίσουν την κόρη τους. Παράλληλα, όμως, αναπάντητα ερωτήματα τον βασανίζουν… Τι εξανάγκασε την Ιουλία να υποκύψει στη θέληση του μεγάλου αδελφού της Ιπποκράτη και να τον χωρίσει;

Γιατί δεν του είπε ποτέ την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της και επέλεξε να φύγει κρυφά στην Αθήνα για να γεννήσει μόνη της; Γιατί έκρυψε και από την οικογένειά της την εγκυμοσύνη της; Γιατί φοβόταν τόσο πολύ τον Ιπποκράτη και τον θεωρούσε ικανό για όλα; Γιατί πίστευε πως πίσω από το τροχαίο με τη μηχανή κρυβόταν ο Ιπποκράτης;

Η κόρη τους, τελικά, εντοπίζεται από τον Δημοσθένη, χάρη στις διασυνδέσεις που έχει στην Αθήνα και στα παράνομα κυκλώματα. Το παιδί που είχε πουλήσει ο γιατρός, η κόρη τους, είχε δοθεί για υιοθεσία στη Θεσσαλονίκη και ζει.

Αρχίζουν μια επίμονη μεθοδική προσπάθεια για να την εντοπίσουν, έχοντας να αντιμετωπίσουν έναν Γολγοθά. Πώς θα κοιτάξουν στα μάτια την Αριάδνη και θα της εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβη; Πώς θα την πείσουν να εγκαταλείψει την άσωτη ζωή της και να τους ακολουθήσει στην οικογενειακή εστία, στη Μάνη; Πώς ακριβώς θα την παρουσιάσουν εκεί, εξηγώντας στους δικούς τους ανθρώπους τι έχει συμβεί; Πώς θα υποδεχτεί η οικογένεια Βρεττάκου τη νέα κληρονόμο της Ιουλίας;

Ποια θα είναι η αντίδραση της Αρετής, μαθαίνοντας πως ο Στάθης και η Ιουλία έχουν παιδί; Πώς θα δεχτούν ο Στέφανος και η Βασιλική την ετεροθαλή αδελφή τους;

Σκληρό χτύπημα περιμένει την Αθηνά Βρεττάκου. Ο αγώνας της για να υιοθετήσει τη Φιλιώ συνεχίζεται με επιμονή και πάθος, ωστόσο, ένα ακόμη εμπόδιο ορθώνεται από τη Μαρία, τη μητέρα της.

Συλλαμβάνεται σε μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και μπαίνει στη φυλακή, αλλά το χειρότερο είναι τα χρέη που έχει δημιουργήσει από αυτό το αρρωστημένο πάθος της. Στήριγμα της Αθηνάς, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, είναι ο Λυκούργος, ο οποίος προσπαθεί να πέσει στα μαλακά η Μαρία και να ολοκληρωθεί η υιοθεσία της Φιλιώς.

Παράλληλα, η βασανιστική ομηρία των Βρεττάκων στο σπίτι του Ισίδωρου, μετά την αποτυχία των ληστών να χτυπήσουν τη χρηματαποστολή, αφήνει βαθιά σημάδια στην οικογένεια Βρεττάκου. Η Μαρίνα, της οποίας η εγκυμοσύνη είναι προβληματική, είναι πολύ ευάλωτη. Βλέποντας να έχουν πυροβολήσει τον Ισίδωρο και να έχουν χτυπήσει τον Μάνο, καταρρέει και από το σοκ γεννά πρόωρα το μωρό της νεκρό…

 

Πηγή: Τηλεθεατής

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου