Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Παραλία: Ένα τραγικό γεγονός θα έρθει για να συνταράξει τη γαλήνη τους

Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της σειράς

Η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά «Η Παραλία», βασισμένη στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, σε σκηνοθεσία Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις 22.45 και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα.

Παραλία – Επεισόδιο 1: Το ημερολόγιο γράφει… 1969. Η νεαρή γιατρός με καταγωγή από τα Μάταλα της Κρήτης, Υπατία Αρχοντάκη, επιστρέφει μετά από καιρό στον τόπο της παιδικής της ηλικίας για να ανακοινώσει στην οικογένειά της τα χαρμόσυνα νέα του επικείμενου γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιώργο.

Τα νέα αυτά γεμίζουν χαρά την οικογένεια της και τις παιδικές της φίλες, τη Μαρία και τη Ρηνιώ. Το ίδιο βράδυ, στην παραλία, στον παράδεισο της παιδικής της ηλικίας, κάτω από ένα γεμάτο φεγγάρι, η Υπατία γνωρίζει την περίεργη, αλλά και τόσο ζεστή και φιλόξενη κοινότητα των χίπις που ετοιμάζεται για πάρτι. Καθώς το διονυσιακό πάρτι στην παραλία φτάνει στην κορύφωσή του, ένα τραγικό γεγονός θα έρθει για να συνταράξει τη γαλήνη της περιοχής.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου