Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας» – Spoiler: Οι λεπτομέρειες για τον ρόλο του Αδάμ Μπουσδούκου

Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση

«Το προξενιό της Ιουλίας», έρχεται στους δέκτες μας από τον Alpha.

Ο λόγος για τον αγαπημένο στο γερμανικό και γενικά στο ευρωπαϊκό κοινό, Αδάμ Μπουσδούκο, που για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση, μαζί με ένα σπουδαίο καστ νέων και παλαιότερων ηθοποιών που αναλαμβάνει τους κεντρικούς ρόλους.

Η σειρά εποχής του Alpha αναφέρεται σε ένα προξενιό -όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος- που όμως έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όσους εμπλέκονται.

 

Ο ρόλος του Αδάμ Μπουσδούκου

Έναν δυναμικό γαιοκτήμονα θα υποδυθεί στη σειρά ο Αδάμ Μπουσδούκος και όπως θα δείτε και στη φωτογραφία από το γύρισμα προσάρμοσε και το look του στον ρόλο.

Το όνομα αυτού, Στράτος Ραζίνης. Με άλλα λόγια θα είναι ο πατέρας του Γρηγόρη, του νέου που αγαπά η Ιουλία, και της Αλεξάνδρας με σύζυγο την Κυριακούλα (Πέγκυ Τρικαλιώτη).

Mάλιστα η ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφία από το γύρισμα με τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά ο Στράτος Ραζίνης πεθαίνει ήδη από τις πρώτες σελίδες και έτσι ο ρόλος του περιορίζεται στο πώς επηρεάζει ο θάνατός του την οικογένειά του και ειδικά τον γιο του.

Όπως μαθαίνουμε, ο τηλεοπτικός Στράτος Ραζίνης παραμένει… ολοζώντανος και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς διαμορφώνουν οι πράξεις του τον γιο του αλλά και την Ιουλία.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου