Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός» – Spoiler: Ο Παύλος Βρουλάκης ύποπτος για φόνο

Τι θα δούμε στον τελευταίο κύκλο της σειράς του Alpha

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός», επανέρχεται με νέο κύκλο επεισοδίων με καταιγιστικές εξελίξεις.

Με τύψεις για τον Παύλο Βρουλάκη θα ξεκινήσει τη γ’ σεζόν του «Σασμού», ο οποίος όχι μόνο σκότωσε τον αδελφικό του φίλο Ευθύμη Φαρμάκη, αλλά και όπως θα δούμε, αναγκάστηκε να τον πετάξει ανοιχτά του Κρητικού Πελάγους, σίγουρος, πως πλέον δεν θα πειράξει την οικογένειά του.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τον σκοτεινό άντρα, Ευθύμη Φαρμάκη και να τον συλλάβει, όμως τα ίχνη του θα έχουν χαθεί.

Μέρες αργότερα, δύο ψαράδες, μαζεύοντας τα δίχτυα τους, θα δουν κάτι να χτυπάει πάνω στα βράχια, θα το πλησιάσουν με τη βάρκα τους και θα καταλάβουν πως πρόκειται για ένα πτώμα. Τρομαγμένοι θα καλέσουν αμέσως την αστυνομία στο σημείο, η οποία θα αναγνωρίσει αμέσως ότι πρόκειται για τον Ευθύμη Φαρμάκη.

 

Όλες οι υποψίες πάνω στον Παύλο

Σύμφωνα με τον «TiVi Σίριαλ», η Αιμιλία θα είναι η πρώτη που θα ρωτήσει τον πρώην άντρα της, αν ήταν εκείνος που όπλισε το χέρι εναντίον του Ευθύμη.

«Μου είχες πει ότι θα τον εκδικηθείς, Παύλο, αν μάθεις ότι προσπάθησε να κάνει κακό σε δικό σου άτομο και λίγο καιρό μάθαμε πως ήθελε να σκοτώσει τη Μαρίνα. Πες μου ότι το έκανες και σου υπόσχομαι να μείνει μεταξύ μας» θα του πει, αλλά ο Παύλος προετοιμασμένος γι αυτήν την ερώτηση, θα απαντήσει αρνητικά.

«Είχαμε τις διαφορές μας και δεν συμφωνούσα με τη ρότα που τραβούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, αλλά δεν θα του αφαιρούσα τη ζωή. Εσύ έπρεπε να το ξέρεις αυτό Αιμιλία».

Σειρά θα πάρει ο Αντώνης, που θα του κάνει την ίδια ακριβώς ερώτηση και θα εισπράξει εξίσου αρνητική απάντηση. Μάλιστα, ο αστυνόμος και η εισαγγελέας της Άνω Ποριάς θα μιλήσουν για τις κοινές τους σκέψεις και θα καταλήξουν πως όντως ο Παύλος είναι αθώος.

«Δεν πιστεύω πως τον σκότωσε αυτός, Αντώνη. Τον ξέρω καλά τον Παύλο. Αν το είχε κάνει θα φαινόταν», εξηγεί στον Φραγκιαδάκη κι εκείνος δείχνει να συμφωνεί.

Παρόλα αυτά, θα μπει στη διαδικασία να σιγουρευτεί για τα λόγια εκείνου. Χωρίς να χάσει καιρό, θα βρεθεί στο σπίτι του Παύλου.

«Αντώνη πώς από δω; Να σου ψήσω καφέ;» θα του πει με χαρά σαν τον δει στην πόρτα του και εκείνος θα απαντήσει: «Καλύτερα πέρνα από το τμήμα να πιούμε τον καφέ».

Όταν ο Παύλος πηγαίνει, τον ρωτάει γιατί έφτασε μέχρι εκεί και ο Αντώνης θα του αποκαλύψει πως θέλει τα αποτυπώματά του. «Για να διαλυθούν τελείως οι υποψίες μου για τον φόνο του Ευθύμη» θα πει αιφνιδιάζοτας τον άντρα απέναντί του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου