Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Μάγισσα» – Spoiler: Φτάνει στη Μάνη με έναν σκοτεινό σκοπό

Έρχεται τον Σεπτέμβρη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες

Οι εξελίξεις στη «Μάγισσα», τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, αναμένονται ανατρεπτικές και καθηλωτικές.

Η πλοκή της ιστορίας μαζί και τα τρέιλερ που βγήκαν στη δημοσιότητα, εντείνουν την αγωνία του κοινού για το πρώτο επεισόδιο της σειράς, προκειμένου να ταξιδέψουν μαζί με τη Θεοφανώ στην Μάνη του 1818, και σε όσα ακολουθήσουν.

Ο Ρώσος που εισβάλει με σκοτεινό σκοπό στη Μάγισσα

Η χώρα διανύει μία σκοτεινή περίοδο και προετοιμάζεται για την Επανάσταση του 1821. Στη Μάνη, δύο είναι οι μεγάλες οικογένειες που έχουν αιώνια έχθρα, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες, οι οποίοι αποφασίζουν να ενωθούν για το κοινό καλό όλων, και να παντρέψουν τα παιδιά τους.

Όμως μετά την εξαφάνιση του 40 ημερών εγγονιού τους, στρέφουν το κατηγορώ τους πάνω στην νεαρή υπηρέτρια, της Θεοφανώς, η οποία βλέπει οράματα, και σε ένα από αυτά φαινόταν πως το παιδί είναι νεκρό στον ποταμό.

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς και ο ρόλος του είναι άκρως μυστηριώδης. Θα υποδυθεί τον Αντρέι Σιντόρουφ, έναν Ρώσο απόστρατο αξιωματικό του τσαρικού στρατού με ελληνική καταγωγή μιας και η μητέρα του ήταν από την Οδησσό.

 

Ο Αναστάσης Ροϊλός είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της Μάγισσας

Πρόκειται για έναν άντρα αρκετά σοβαρό, εσωστρεφή, πεισματάρη, ορθολογιστή και έξυπνο κι ο ερχομός του πρόκειται να δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά, ο οποίος όπως θα δούμε θα προσπαθήσει να ξεδιαλύνει ένα άλλο μυστήριο.

 

Πηγή: youfly.com

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου