Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παγιδευμένοι» – Spoiler: Ο θρήνος και τα μυστικά που φέρνουν οι νέοι ήρωες στη σειρά

Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν αρχίζουν τα προβλήματα για τον Δημήτρη και την Άννα

Η νέα σεζόν θα βρει στον αέρα την σειρά του ANT1, «Παγιδευμένοι». Στον πρώτο κύκλο τους είδαμε να περνούν πολλά, να βγαίνουν νικητές και να γιορτάζουν τον έρωτά τους με ένα γάμο που έφερε χαμόγελα σε όλους.

Χαμόγελα που, όμως, δε θα κρατούσαν για πολύ. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν αρχίζουν τα προβλήματα για το Δημήτρη και την Άννα, που συνεχίζουν, ως παντρεμένοι, να διαφωνούν, να κοντράρονται και να έρχονται αντιμέτωποι με δολοφόνους.

Η αδερφή του Σταύρου και πρώην αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη βρίσκεται νεκρή, έχει μελανιές στο σώμα της και σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της, δείγμα ότι είχε ένα βασανιστικό θάνατο. Ο Δημήτρης, που καλείται ξημερώματα στο νεκροτομείο, παγώνει μόλις αντικρίζει το πτώμα και δεν ξέρει πώς να πει την αλήθεια στο Σταύρο. Αυτός και ο Ανδρέας αναλαμβάνουν το πιο δύσκολο καθήκον της ζωής τους και οι σκηνές που ακολουθούν είναι δραματικές. Ο Σταύρος δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αδερφή του είναι νεκρή -δεν ήξερε καν άτι έχει επιστρέφει στην Αθήνα, καθώς πίστευε ότι ήταν ακόμη σε διακοπές με το Μάρκο.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, είναι πολλά αυτά που δεν ήξερε για την αδερφή του και τα ανακαλύπτει τώρα με τον πιο σκληρό τρόπο. Όσο κι αν οι φίλοι του, ο Ανδρέας, ο Δημήτρης και η Άννα, τον στηρίζουν κι όσο κι αν η Αγγελική, η αγαπημένη του, στέκεται στο πλευρό του, εκείνος αδυνατεί να συνειδητοποιήσει την αλήθεια. «Πέθανα κι εγώ μαζί της», λέει κλαίγοντας και απαιτεί να βρεθεί ο δολοφόνος. Σύντομα, όμως, το πηγάδι «γεννά» και άλλα μακάβρια ευρήματα… Σκελετοί έρχονται στο φως, δείγμα ότι ο δολοφόνος ξεφορτωνόταν εκεί όλα τα θύματά του. Το μαχαίρι που βρέθηκε πάνω σε ένα από αυτά έχει πάνω του τα δαχτυλικά αποτυπώματα της Κατερίνας, πράγμα που περιπλέκει την υπόθεση.

Το αγόρι, ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες, δεν είναι ακόμη σε θέση να καταθέσει και, ενώ ο Δημήτρης βρίσκεται σε αδιέξοδο. Ένα χαρτάκι που κάποιος έχει αφήσει πάνω στο αυτοκίνητό του τον πανικοβάλει. Ορίζει ένα σημείο συνάντησης σε ένα ξενοδοχείο και απαιτεί: «Αν η Άννα δεν έρθει στις 12 ακριβώς μόνη της, θα βρείτε κι άλλα πτώματα στο πηγάδι».

Τι γίνεται, όμως, με τους άλλους ήρωες της σειράς και πώς θα τους βρούμε στα πρώτα επεισόδια του κύκλου; Ο Αλέκος αποφυλακίστηκε μεν, αλλά έχει πέσει σε ανυποληψία, έχει χάσει όλη του την περιουσία και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του κυνηγώντας πελάτες. Η Χρύσα επίσης προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, βοηθά την Άννα στο καινούργιο της γραφείο και έχει γνωρίσει μέσω ίντερνετ ένα γοητευτικό γιατρό (στο ρόλο ο Γιωργής Τσαμπουράκης), με τον οποίο συναντιέται για πρώτη φορά. Όσο για το Θοδωρή, πιάνει δουλειά στο κυλικείο του αστυνομικού τμήματος με απώτερο στόχο να εντοπίσει τον Άκη, ο οποίος του παρίστανε το φίλο και τον έστειλε στη φυλακή. Σύντομα γνωρίζει ένα νεαρό δημοσιογράφο, ο οποίος ψάχνει στοιχεία για την υπόθεση των δολοφονιών και μάλλον τον πλευρίζει για να αποσπάσει πληροφορίες.

Στο ρόλο αυτό θα δούμε τον Παναγιώτη Μαργέτη, ενώ ένας άλλος νεαρός ηθοποιός, ο Λάμπρος Κωνσταντέας («Άγριες μέλισσες», «Ο όρκος»), θα υποδυθεί το νεαρό δικηγόρο που θα προσλάβει η Άννα ως βοηθό της, χωρίς να ξέρει ποιος πραγματικά είναι και τι κρύβει…

Τα άλλα νέα πρόσωπα που θα δούμε να μπαίνουν σιγά-σιγά στην ιστορία είναι ο καινούργιος διοικητής του αστυνομικού τμήματος (Δημήτρης Λιόλιος), η γυναίκα που θα νοικιάσει το σπίτι της θείας Ελένης (Γιάννα Παπαγεωργίου), καθώς και ένας επιχειρηματίας της νύχτας, ο οποίος θα συνεργαστεί με τον Αλέκο (Τάσος Χαλκιάς). Στη φετινή σεζόν, τη Λίνα, κόρη της Χρύσας και του Νίκου και ανιψιά της Άννας, θα υποδύεται η Γιούλη Γεωργακοπούλου, αντικαθιστώντας τη Ναταλία Πελέκα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου