Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Με τέσσερις σειρές ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν

Συνεχίζονται οι «Παγιδευμένοι» κι εντάσσονται άλλες τρεις στο πρόγραμμα

Τέσσερις τηλεοπτικές σειρές προγραμματίζει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι συντελεστές των «Άγριων Μελισσών» Λευτέρης Χαρίτος (σκηνοθεσία), Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης (σενάριο), έπειτα από ένα διάλειμμα ενός έτους, επιστρέφουν τη νέα σεζόν με τη σειρά εποχής «Η μάγισσα», που διαδραματίζεται στην προεπαναστατική Μάνη του 1817 με πρωταγωνίστρια την Έλλη Τρίγγου στον ομώνυμο ρόλο.

Η υπόθεση εκτυλίσσεται την περίοδο που η Ελλάδα προετοιμάζεται για την ελληνική επανάσταση και δύο οικογένειες στη Μάνη έχουν μεταξύ τους βεντέτα. Ωστόσο, θα παντρέψουν τα παιδιά τους βάζοντας στην άκρη τις διαφορές τους, καθώς ο αγώνας για την ελευθερία είναι πάνω απ’ όλα. Το παιδί που γεννιέται μετά το γάμο του ζευγαριού θα χαθεί ξαφνικά και μια υπηρέτρια -μέσα από ένα όνειρο- θα τους ενημερώσει πως βρίσκεται στο ποτάμι. Όταν φτάσουν εκεί, θα βρουν το μωρό νεκρό και τότε θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η ιστορία. Παίζουν: Γιώργος Γάλλος, Αναστάσης Ροϊλός, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Πέτρος Νούσιας, Θέμις Μπαζάκα κ.ά.

Με δεύτερο κύκλο συνεχίζει η σειρά-θρίλερ «Παγιδευμένοι». Η ιστορία εξακολουθεί με πολλές ανατροπές και νέα δεδομένα. Όλα ξεκινούν από την αρχή και οι αποκαλύψεις που θα βγουν στο φως θα συγκλονίσουν τους ήρωες. Πρωταγωνιστούν: Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Παύλος Ορκόπουλος, Στέφανος Κυριακίδης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Σοφία Φαραζή, Ταμίλα Κουλίεβα, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

«Ο πρώτος από εμάς» είναι ο τίτλος της νέας αισθηματικής κομεντί του ΑΝΤ1. Έξι φίλοι με διαφορετικές ανάγκες, καθημερινότητα, όνειρα και αγωνίες θα έρθουν αντιμέτωποι με κάτι αναπάντεχο. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους, ο ένας από αυτούς, ο Άλκης, καταρρέει. Η ιατρική γνωμάτευση θα τον οδηγήσει σε ένα δύσκολο δρόμο, συνειδητοποιώντας ότι τα πάντα στη ζωή μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Δίπλα του, όμως, σε αυτή την ανηφόρα θα έχει τους φίλους του. Όλοι μαζί μια αγκαλιά, όπως στα εύκολα, έτσι και στα δύσκολα. Πρωταγωνιστούν: Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Στο πρόγραμμα εντάσσεται και η δραματική σειρά «Μετά τη φωτιά», βασισμένη στη γαλλική πρωτότυπη εκδοχή «Le Bazar de la Charité». Ένα φιλανθρωπικό γκαλά μετατρέπεται σε εφιάλτη! Μια μεγάλη πυρκαγιά ξεσπάει: Ατύχημα ή εμπρησμός; Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο όταν οι φλόγες καταλαγιάσουν… Τρεις γυναίκες, χωρίς να γνωρίζουν ότι το βράδυ αυτό οι μοίρες τους θα ενωθούν και οι ζωές τους θα αλλάξουν για πάντα, θα αφήσουν το παρελθόν τους στις στάχτες αυτής της μοιραίας πυρκαγιάς… Όλα θα χαθούν στις φλόγες. Όνειρα, σχέδια, ελπίδες… Πώς θα κατορθώσουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν τη ζωή που τους αξίζει; Κάποιες φορές, ο μόνος τρόπος για να φτιάξεις μια καινούρια ζωή είναι να κάψεις την προηγούμενη. Παίζουν: Δημήτρης Αποστολόπουλος, Λευτέρης Ελευθερίου, Άλκηστις Ζιρώ, Γιάννης Καράμπαμπας, Ανδρέας Κωνσταντίνου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Ελπίδα Νικολάου, Ζωή Ρηγοπούλου, Χάρης Σώζος, Nathan Thomas, Αινείας Τσαμάτης.

 

*Του Αλέξη Μίχα 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 23/8/2023

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου