Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Με έξι σειρές και ο Alpha τη νέα σεζόν

Το κανάλι της Κηφισιάς στηρίζει τη μυθοπλασία

Στη μυθοπλασία στηρίζει για μία ακόμη σεζόν κατά κύριο λόγο το πρόγραμμά του o Alpha.

Τo κανάλι της Κηφισιάς συνεχίζει την προβολή τριών σειρών από πέρυσι και εντάσσει στο πρόγραμμά του και τρεις καινούριες.

Ο «Σασμός», η σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, θα γράψει τον «Επίλογό» του με τον τρίτο και τελευταίο του κύκλο. Η κρητική βεντέτα μεταξύ των δύο οικογενειών θα δούμε αν θα καταλήξει σε συμφιλίωση ή όχι. Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μαρία Τζομπανάκη, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μαρία Πρωτόπαππα, ενώ στο καστ εντάσσεται και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η καθημερινή σειρά ο «Παράδεισος των Κυριών» συνεχίζει με δεύτερο κύκλο, όπου αναμένονται νέες ιστορίες και ήρωες με φόντο την Αθήνα της δεκαετίας του ’60. Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Θεοδώρα Τζήμου, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γωγώ Μπρέμπου, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Νούσης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Τζένη Καζάκου, ενώ στο καστ της σειράς εντάσσεται, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπαίνει στην ενδέκατη σεζόν με ριζική ανανέωση. Καινούρια πρόσωπα πρωταγωνιστούν σε φρέσκες ιστορίες. Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Τσεκούρας, Εριέττα Μανούρη, Τόλης Παπαδημητρίου, Στάθης Κόικας.

Η νέα δραματική σειρά του Alpha με τίτλο «Το προξενιό της Ιουλίας» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γιάννη Πολίτη και διαδραματίζεται στη Λάρισα. Δύο δολοφονίες έχουν συνταράξει την πρωτεύουσα του Θεσσαλικού Κάμπου και λίγο πριν από την εκτέλεση της θανατικής ποινής που της επιβλήθηκε, η γυναίκα που κατηγορείται πως σκότωσε το σύζυγο και το παιδί της με τη συνδρομή μιας δημοσιογράφου θα ξετυλίξει την ιστορία της από την αρχή. Η πλοκή εκτυλίσσεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50, φωτίζοντας τον τρόπο ζωής στην ελληνική ύπαιθρο, τα ήθη της εποχής και το θεσμό του προξενιού. Παίζουν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Βασίλης Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αδάμ Μπουσδούκος.

«Φόνοι στο καμπαναριό» είναι ο τίτλος της νέας σουρεαλιστικής κωμωδίας, σε σκηνοθεσία του Αντώνη Αγγελόπουλου, η οποία διαδραματίζεται σε ένα γυναικείο μοναστήρι, όπου ίσως να έχουν διαπραχθεί εγκλήματα. Πρωταγωνιστούν οι Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και η Ρένια Λουιζίδου, έχοντας στο πλευρό τους, μεταξύ άλλων, τους Γιωργή Τσουρή, Βαγγέλη Δαούση, Μένη Κωνσταντινίδου, Άννη Θεοχάρη, Λυδία Τζανουδάκη.

Στον Alpha έρχεται και η νέα δραματική σειρά «Ο γιατρός» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, η οποία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα που βίωσε ένας Ιταλός γιατρός και έγινε τηλεοπτική σειρά στη γειτονική χώρα. Ο γιατρός θα πάθει αμνησία έπειτα από μια απόπειρα δολοφονίας εναντίον του ξεχνώντας τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής του. Συμπρωταγωνιστούν η Δήμητρα Σιγάλα και η Βασιλική Τρουφάκου.

 

*Του Αλέξη Μίχα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ONTime» στις 22/8/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου