Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Παράδεισος των Κυριών»: Η Βικτώρια βγαίνει από τη φυλακή και συμμαχεί με τον Σίμο

Ο Β’ κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στον Alpha

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχουν ήδη ξεκινήσει και τα νέα επεισόδια αναμένονται στον Alpha μέσα στον Σεπτέμβριο.

Το κουβάρι της ιστορίας συνεχίζει εκεί απ’ όπου σταμάτησε στο φινάλε της πρώτης σεζόν, με το μαγαζί του Ντίνου να παραδίνεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MyTV», η Μιράντα και ο Ντίνος αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους το παρελθόν και να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους. Έτσι, βρίσκουν το ιδανικό σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά τους. Την ίδια ώρα, η Βικτώρια αποφυλακίζεται και συνεχίζει τις ραδιουργίες της με σύμμαχο τον Σίμο…

Ο Παπακώστας με τη βοήθεια του Σίμου ανοίγει ξανά το κατάστημα μετά τον εμπρησμό και δίνει μεγάλη χαρά στους εργαζόμενους. Ντίνος και Μιράντα βλέπουν και πάλι τη ζωή τους να μπαίνει σε μία σειρά, η ψυχολογία τους ανεβαίνει και ζουν τον έρωτά τους στο καινούργιο τους σπίτι.

Όπως θα δούμε στα πρώτα επεισόδια, η Βικτώρια περνάει δύσκολες στιγμές στη φυλακή, όμως φροντίζει να παραμένει ενημερωμένη για όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της. Το μόνο που θέλει είναι να αφεθεί ελεύθερη, πράγμα που καταφέρνει, όταν τελικά βρίσκει νέους συμμάχους.

Η δαιμόνια γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι των Μπουραντάδων, απ’ όπου συνεχίζει να απουσιάζει ο Χριστόφορος. Η ίδια δεν φαίνεται να έχει αλλάξει χαρακτήρα παρά την περιπέτεια που πέρασε με τη Δικαιοσύνη. Αντ’ αυτού, βρίσκει έναν νέο σύμμαχο στο πρόσωπο του Σίμου και μαζί οργανώνουν καινούργια, σατανικά σχέδια σε βάρος κάποιων προσώπων…

 




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου