Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ποια ηθοποιός μεταπηδά από τα «Καλύτερα μας Χρόνια» στον «Παράδεισο»;

Ο νέος της ρόλος

Ένας νέος εφιάλτης περιμένει την Αμαλία στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» σύμφωνα με το spoiler του «Τηλεθεατή».

Όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, η Αμαλία έμαθε ότι είναι νόθο παιδί και μάλιστα προϊόν βιασμού του Χρηστίδη και της Μιράντας.

Στα επεισόδια του νέου κύκλου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ετεροθαλή αδελφή της, το νόμιμο παιδί του Χρηστίδη, τη Στέλλα, που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι των Μπουραντάδων.

Τη Στέλλα θα υποδυθεί η Μέγκι Σούλι, η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε ως Κάθριν στα «Καλύτερά μας χρόνια» της ΕΡΤ.

 

Ο ρόλος της Στέλλας

Η Στέλλα είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του πατέρα της και τη διάλυση της οικογένειάς της. Καταφθάνει στο σπίτι των Μπουραντάδων όπου εγκαθίσταται μαζί με τη μητέρα της, τη Ματούλα.

Ο Χριστόφορος Μπουραντάς θεωρεί φυσιολογική αυτή την έλευση και τη βάζει στο σπίτι του.

Η νεαρή κοπέλα έχει μαύρη κληρονομιά καθώς ο πατέρας της έσυρε στον βούρκο την οικογένειά τους ως διεφθραρμένος και αδίστακτος αλλά διωγμένος αστυνομικός διευθυντής.

Στόχος της η εκδίκηση καθώς θεωρεί την οικογένεια Μπουραντά υπεύθυνη για τον θάνατο του πατέρα της.

Η Στέλλα δεν γνωρίζει ότι η Αμαλία είναι αδελφή της. Τη ζηλεύει όμως παθολογικά και φθονεί τα πλούτη και τις ανέσεις της. Έχοντας ζήσει σε ένα κακοποιητικό περιβάλλον με τον Χρηστίδη καθημερινά να φέρεται άσχημα στην ίδια και στη μητέρα της, δεν έζησε ούτε την πατρική αγάπη ούτε την οικογενειακή θαλπωρή. Έτσι θέλει με κάθε τρόπο να ανέλθει κοινωνικά για να ξεφύγει από όσα έζησε.

Η Ματούλα, που ξέρει την αλήθεια, προσπαθεί να φέρει τις δύο αδελφές κοντά χωρίς να πει στη Στέλλα την αλήθεια, αλλά δεν τα καταφέρνει. Ελπίζει ότι τώρα που έχει την κόρη της δίπλα της τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αλλά πλανάται.

Η Στέλλα είναι αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω διαλύοντας την οικογένεια Μπουραντά και κυρίως την Αμαλία.

Η Αμαλία από την άλλη ξέρει ότι είναι αδελφή της και την καλοδέχεται στο σπίτι χωρίς να τολμά να της αποκαλύψει την πραγματική τους σχέση.

Αυτή της η αθωότητα όμως είναι που θα την κάνει να περάσει δύσκολα…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου