Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Γη της ελιάς»: Ο Κωνσταντίνος το σκάει από τους ληστές και απειλεί τον Δημοσθένη – «Λήξε το τώρα»

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει με τον τραυματισμό ενός από τους ληστές από τον Ισίδωρο

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του MEGA «Γη της Ελιάς» ξεκινάει με το περιστατικό που έκλεισε τον Β’ κύκλο τον Ιούλιο, με τους περισσότερους από τους ήρωες να βρίσκονται στα χέρια αδίστακτων κακοποιών.

H ομηρία αυτή θα λήξει πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στο πρώτο επεισόδιο και αυτός που θα κάνει την ανατροπή θα είναι ο Κωνσταντίνος.

Όπως είδαμε στο τρέιλερ που μετέδωσε πριν λίγες μέρες το MEGA, ο Κωνσταντίνος καταφέρνει να το σκάσει από το σπίτι όπου κρατούνται όλοι από τους ληστές. Αλλά τι έχει γίνει, πώς καταφέρνει να φύγει και τι θα κάνει στη συνέχεια;

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει με τον τραυματισμό ενός από τους ληστές από τον Ισίδωρο.

Όπως είναι αναμενόμενο επικρατεί πανικός και κάποιοι από τους υπόλοιπους ληστές φωνάζουν και αρπάζουν τον Ισίδωρο. Στη δεξίωση, όπως έχουμε δει, είναι και η Αφροδίτη η γιατρός, η οποία ζητάει από τους ληστές να την αφήσουν να βοηθήσει τον τραυματία: «Πρέπει να βγάλω τη σφαίρα και να σταματήσω την αιμορραγία, αλλιώς θα πεθάνει», τους προειδοποιεί. Οι ληστές φυσικά της λένε να κάνει ό,τι νομίζει για να τον σώσει και η Αφροδίτη ζητάει από τον Μάνο και τον Κωνσταντίνο να τη βοηθήσουν. Συγκεκριμένα, ζητάει να βράσουν νερό για να κάνει αποστείρωση και να βγάλει τη σφαίρα από τον τραυματία.

Ο Μάνος με τον Κωνσταντίνο πηγαίνουν στην κουζίνα και βάζουν μια κατσαρόλα με νερό να βράσει. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντίνος παρατηρεί έναν από τους ληστές και διακρίνει ένα τατουάζ που κάτι του θυμίζει. Ο Κωνσταντίνος αναγνωρίζει έναν από τους παλιούς συνεργάτες του στις ληστείες, άντρα από την ομάδα του Δημοσθένη. Έτσι καταλαβαίνει ότι όλο αυτό είναι στημένο από τον Δημοσθένη και χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, κλείνει το μάτι στον Μάνο και την κατάλληλη στιγμή του κάνει νόημα και ο Μάνος πετάει στο πρόσωπο του ληστή το καυτό νερό. Αμέσως δημιουργείται ένας χαμός μέσα στο σπίτι. Ο ληστής ουρλιάζει από τον πόνο και οι υπόλοιποι στρέφουν τα όπλα τους πάνω στους ομήρους φωνάζοντας «όλοι κάτω».

Αυτό εκμεταλλεύεται ο Κωνσταντίνος, ο οποίος πέφτει χαμηλά και τρέχοντας ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω προς την πλευρά των αστυνομικών, αφήνοντας ανοιχτό τον δρόμο για να εισβάλλει η αστυνομία. Αλλά ο Κωνσταντίνος δεν μένει εκεί. Έξαλλος τηλεφωνεί στον Δημοσθένη και τον απειλεί: «Λήξε το εδώ και τώρα γιατί θα τα ξεράσω όλα στην αστυνομία. Οι δικοί σου έχουν μπει στο σπίτι των Βρεττάκων και κρατούν ομήρους. Έχουν πυροβολήσει και ήδη υπάρχει βαριά τραυματισμένο! Ένας από εσάς. Έχεις τελειώσει!», του φωνάζει.

Αμέσως μετά η αστυνομία με ενισχύσεις και με εντολή του Κουράκου εισβάλλει στο σπίτι και απελευθερώνει τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ισχυρό σοκ!

 

Πηγή: Tv24

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου