Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Παγιδευμένοι: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Άννα

Δραματικές στιγμές για τους πρωταγωνιστές στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1

Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του ΑΝΤΙ «Παγιδευμένοι» πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συναρπαστικές με τη μία ανατροπή να διαδέχεται την άλλη. Η υπόθεση των πέντε πτωμάτων που ανασύρθηκαν από το πηγάδι μιας βίλας απασχολεί τις Αστυνομικές Αρχές και την εισαγγελία.

pagideymenou5.jpg

Η Άννα και ο Δημήτρης, όχι μόνο δεν μπορούν να ηρεμήσουν, αλλά εξετάζουν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να βρουν τον μανιακό δολοφόνο.

 

Από την άλλη, ο Σταύρος, θέλοντας να φτάσει άμεσα στη λύση του μυστηρίου, δίνει στη δημοσιότητα την υπόθεση αυτή, ζητώντας από οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα οι κλήσεις στα κεντρικά της Αστυνομίας να πέφτουν βροχή, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος από τους μάρτυρες λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί, η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον απόλυτο εφιάλτη.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYTV», ενώ πηγαίνει στη δουλειά της, αγνοεί πως ο κίνδυνος για εκείνη καραδοκεί. Και αυτό γιατί, ύστερα από λίγο, θα τη δούμε να βρίσκεται δεμένη σε μια αποθήκη φορώντας μια κουκούλα στο κεφάλι της

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου