Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Με ρόλο… έκπληξη η Μαρίλια Μητρούση μπαίνει στον «Παράδεισο των κυριών»

Η νέα αυτή ηρωίδα κρύβει μια πολύ πονεμένη ιστορία

Με γοργούς ρυθμούς προετοιμάζεται ο δεύτερος κύκλος για τον «Παράδεισο των κυριών» ενώ η Μαρίλια Μητρούση αποτελεί μια από τις νέες προσθήκες στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά του Alpha. Σε τι ρόλο θα βρεθεί, όμως, η νεαρή κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου.

Η Μαρίλια Μητρούση αναμένεται να κρατήσει έναν ρόλο – κλειδί για τις εξελίξεις στη σειρά τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Θα υποδυθεί την Ευδοξία, τη νέα υπάλληλο του πολυκαταστήματος, την οποία θα προσλάβει ο Ντίνος. Η νέα αυτή ηρωίδα κρύβει μια πολύ πονεμένη ιστορία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χρύσας Παχούμη στο περιοδικό Τηλεθεατής, η Ευδοξία που θα ερμηνεύσει η Μαρίλια Μητρούση είναι μια βασανισμένη ψυχή και γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αιτία των απίστευτων βασάνων της. Είναι ευγενική, πολύ εργατική και πρόθυμη. Γρήγορα μαθαίνει τα πάντα στο κατάστημα, καθώς προσπαθεί να επιβιώσει. Ο δικός της αγώνας όμως είναι διαφορετικός και, όσο κι αν προσπαθεί να τον κρύψει, υπάρχει ένα πρόσωπο στον «Παράδεισο» που ξέρει για το παρελθόν της και καταλαβαίνει πολλά…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου