Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα αποφυλακίζεται, ο Ιάσονας κάνει τη ζωή της κόλαση

O Β’ Κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΟΡΕΝ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αναμένονται στον δεύτερο κύκλο της σειράς Έρωτας Φυγάς, που έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΟΡΕΝ. Τα νέα επεισόδια επιφυλάσσουν μεγάλες ανατροπές, με τις σχέσεις της Αλεξάνδρας (Ντάνη Γιαννακοπούλου) και του Ιάσονα (Αντώνης Καρυστινός) να βρίσκονται ξανά σε τεντωμένο σχοινί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, η Αλεξάνδρα, μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα, βρίσκεται αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη και ζει για αρκετό καιρό βυθισμένη στη θλίψη της. Περνάει μαρτυρικές στιγμές μέσα στη φυλακή μακριά από τα παιδιά της, ωστόσο αποκτά μία απρόσμενη σύμμαχο, που δεν είναι άλλη από την πεθερά της, Μαργέτα (Πέμυ Ζούνη).

Η κυρία Δεμερτζή φαίνεται πως αλλάζει στάση απέναντί της και, θέλοντας να της δείξει την ευσπλαχνία της, τής πηγαίνει αρκετές φορές τα παιδιά της στο επισκεπτήριο της φυλακής για να τα βλέπει και να παίρνει κουράγιο. Η Αλεξάνδρα χαίρεται ιδιαίτερα με αυτή την αλλαγή και μάλιστα λίγο αργότερα αφήνεται ελεύθερη.

Ωστόσο, τα προβλήματα για την ίδια δεν έχουν τελειώσει, καθώς ο σύζυγός της έχει αποφασίσει να της κάνει τη ζωή κόλαση για να την εκδικηθεί. Έτσι, αρχικά την ορίζει εκ νέου υπηρέτρια του αρχοντικού και ταυτόχρονα της συμπεριφέρεται με σκληρό και υποτιμητικό τρόπο χωρίς κανέναν σεβασμό προς το πρόσωπό της.

Το αποκορύφωμα των βασανιστηρίων της έρχεται όταν ο Ιάσονας αποφασίζει να της στερήσει τα παιδιά της, παίρνοντας από τη θαλπωρή του αρχοντικού τον Γιωργάκη και τη Μυρσίνη. Οδηγεί τα παιδιά σε ένα κρυφό μέρος, ενώ ακόμα και η μητέρα του (Μαργέτα) αγνοεί τις κινήσεις του. Όταν ανακαλύπτει ότι τα εγγόνια της λείπουν από το σπίτι, αποφασίζει να σαρώσει την περιοχή προκειμένου να τα βρει…

Έρωτας Φυγάς, ο Β’ Κύκλος έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ΟΡΕΝ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου