Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς» – Spoiler: Μεγάλη ανατροπή στον Γ’ κύκλο της σειράς

Ο Β’ κύκλος έκλεισε με την ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική πνίγεται στη θάλασσα

Με καταιγιστικές εξελίξεις ξεκινάει η σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς».

Ο Β’ κύκλος της σειράς έκλεισε με την ανατριχιαστική σκηνή που η Βασιλική πνίγεται στη θάλασσα, αφήνοντας στο τηλεοπτικό κοινό αισθήματα τρόμου αλλά και αγωνίας. Η μεγάλη ανατροπή δεν είναι ότι η Βασιλική σώζεται, αλλά πώς και ποιος τη σώζει.

Η σκηνή όπου ο Φίλιππος με τον Στάθη έχουν πέσει am θάλασσα και προσπαθούν να ξεμπλέξουν την μπλούζα της Βασιλικής από την προπέλα της μηχανής της βάρκας, είναι ανατριχιαστική. Η Βασιλική βρίσκεται στο νερό και όσο περνάει η ώρα, τόσο και πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα.

Όπως όμως θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της νέσε σεζόν τον Σεπτέμβριο, με κίνδυνο να πνιγούν ο Στάθης και ο Φίλιππος τελικά απεγκλωβίζουν τη Βασιλική και την ανεβάζουν στην επιφάνεια. Όλοι είναι έντρομοι, καθώς η κοπέλα έχει χάσει τις αισθήσεις της, δεν αναπνέει καν.

Ο Στάθης μένει αποσβολωμένος, ο Φίλιππος κλαίει και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να φέρει στη ζωή την αγαπημένη του και η Αρετή σπαράζει για την κόρη της. Στη διπλανή βάρκα που βρίσκεται ο Πότης με την Άννα, είναι και ο Μιλτιάδης, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο, πηδάει πάνω στη βάρκα που έχουν τη Βασιλική και της δίνει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Μιλτιάδης ξέρει να κάνει ΚΑΡΠΑ και αυτό εφαρμόζει στη Βασιλική. Μετά από πολλές προσπάθειες κι εκεί που όλοι νομίζουν ότι την έχασαν, ο Μιλτιάδης δεν τα παρατάει και την επαναφέρει στη ζωή. Η Βασιλική αρχίζει να αναπνέει.

Στη συνέχεια την πάνε στο νοσοκομείο, όπου πολύ σύντομα ανακτά πλήρως τις δυνάμεις της. Δεν χρειάζεται καν νοσηλεία. Απλά μένει λίγο για προληπτικούς λόγους και αμέσως γυρίζει στο σπίτι της και στο παιδί της. Τόσο ο Φίλιππος όσο και η Βασιλική χρωστάνε πολύ μεγάλη χάρη στον Μιλτιάδη.

Χάρις στον Μιλτιάδη η Βασιλική είναι στη ζωή και αυτό το γεγονός θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια. Καταρχάς κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο άνθρωπος που της έσωσε τη ζωή είναι ο ίδιος που πριν μερικές μέρες πήγε να την κάψει ζωντανή μαζί με το παιδί της. Αλλά, όπως θα δούμε, και για τον Μιλτιάδη αυτό θα σημάνει κάτι.

Οι προθέσεις του και η στάση του αλλάζει απέναντι στους Στεφανέους και παρά τις πιέσεις που θα συνεχίσει να δέχεται από τον αδελφό του για να τους ξεκάνει, εκείνος θα του δηλώσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν «γδικιωμό»!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου