Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Άγιος Παΐσιος»: Συνεχίζονται τα γυρίσματα – Οι νέες φωτογραφίες του «Αρσένιου»

17η ημέρα γυρισμάτων

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» έρχεται την επόμενη χρονιά στους δέκτες μας και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2022, εκεί όπου είδαμε τον «Αρσένιο» στα τελευταία χρόνια της κοσμικής του ζωής στην Κόνιτσα, αλλά και το πρώτο διάστημα της ζωής του στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου, όταν ακολούθησε τον μοναχισμό.

Η σειρά θα συνεχιστεί με τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει να γυρίζεται ήδη από τα μέσα Ιουλίου και θα περιλαμβάνει 12 επεισόδια, τα οποία αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα δεύτερο μισό της σεζόν, δηλαδή το 2024.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους, που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο, μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από τα σετ μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μία ρήση του γέροντα.

«Βλέπεις, και τα δέντρα σε ένα δάσος που τα φύτεψαν άνθρωποι είναι σαν στρατός, σαν λόχος. Ενώ τα φυσικά δάση πόσο ξεκουράζουν! Άλλα δένδρα μικρά, άλλα μεγάλα, με άλλο χρώμα το καθένα! Ένα μικρό λουλούδι του Θεού έχει μεγαλύτερη χάρη παρά ένας σωρός χάρτινα ψεύτικα λουλούδια, διαφέρουν όσο διαφέρει και το άυλον από το νάυλον.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου