Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Ειρήνη προσπαθεί να θυμηθεί που έχει ξαναδεί το σταυρουδάκι

Σήμερα στις 16:45 στο Open

Το μυστικό της πεταλούδας – Ο Αρίστος αναγκάζεται να πει στην Ειρήνη ότι το σταυρουδάκι είναι της Ηλέκτρας κι ότι το άφησε σαν δώρο για τα γενέθλια της. Όταν μένουν μόνοι, η Σοφία τα βάζει μαζί του, που της είπε αυτό το ψέμα, αλλά, ο Αρίστος λέει πως το μόνο που ήθελε, ήταν να τη βγάλει απ΄ τη δύσκολη θέση. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι κάπου το έχει ξαναδεί αυτό το σταυρουδάκι, αλλά, δε μπορεί να θυμηθεί που.

Ο Γιάννος απειλεί τον Νικόλα να σταματήσει το παιχνίδι με τα μηνύματα κι ο Νικόλας του ζητάει λεφτά, αλλιώς θα πάει το βίντεο στην Ασφάλεια. Η δίκη του Δώρου ξεκινάει και η Αμάλα καλείται να καταθέσει, ενώ η Κρίστια ρωτάει τον Χριστόφορο γιατί είπε στο Μάρκο ότι ο Κυριάκος έκανε κακό στην Αλεξία.

Ο Χριστόφορος κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον Μάρκο ότι ο Κυριάκος σκότωσε την Αλεξία και να τον ξεχάσει, αλλά, ο Μάρκος δεν τον πιστεύει και κατηγορεί και την Κρίστια ότι ξέρει που είναι ο Κυριάκος και του λέει ψέματα.

Η Λίλιαν βλέπει την Εύα καθώς φεύγει απ΄ το πανεπιστήμιο, όπου είχε πάει να μιλήσει με τον Θέμη και της ζητάει να μιλήσουν. Η Εύα δε θέλει και ο Θέμης, που τις βλέπει από μακριά, ξεσπάει εναντίον της Λίλιαν. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Γιάννο ότι είναι με το μέρος του και του λέει το σχέδιο του να ξεσκεπάσουν τον Νικόλα, που στέλνει στον Γιάννο τα απειλητικά μηνύματα.

Ο Νικόλας λέει στη Μαρκέλλα για το σχέδιο τους με τον Στέφανο να παγιδέψουν τον Γιάννο, αλλά, όταν το ακούει ο Χριστόφορος τους λέει να καθίσουν ήσυχοι κι ότι θα το αναλάβει αυτός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου