Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το μυστικό της πεταλούδας: Η Εύα υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει ο Θέμης

Σήμερα στις 16:45 στο Open

Το μυστικό της πεταλούδας, Τρίτη 1 Aυγούστου – Επεισόδια 69 και 70 – Η Λίλιαν τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως είναι στο νοσοκομείο και παραλίγο να χάσει το παιδί. Η Κρίστια πάει να τη δει και η Λίλιαν της λέει πως θέλει να κάνει μήνυση στη Λουίζα για σωματική βλάβη.

Ο Άρης λέει στον Δώρο και στη Λουίζα ότι το μωρό της Λίλιαν είναι εντάξει, αλλά, η ίδια πιστεύει πως η Λουίζα την έριξε επίτηδες απ΄ τις σκάλες για να το χάσει. Η Σοφία λέει στον Αρίστο πως ο Κυριάκος είναι ο Χριστόφορος και θέλει να κάνει κάτι να προστατέψει την Ειρήνη απ΄ αυτόν.

Ο Χριστόφορος ψάχνει ποιος έστειλε το απειλητικό μήνυμα στον Γιάννο και τσεκάρει τον Φίλιππο και τη Μαρκέλλα, ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να βοηθήσει το Στέφανο στην απόφαση που πήρε να εκβιάσει τον Γιάννο ότι δήθεν έχει αποδείξεις πως αυτός σκότωσε τον Γεωργίου.

Η Εύα υποψιάζεται ότι κάτι της κρύβει ο Θέμης, που έχει σχέση με το ότι έδιωξε τη Λίλιαν από βοηθό του και κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση για να μάθει τι συμβαίνει.

Η Κρίστια πίνει στο σπίτι του Μάρκου και της ξεφεύγει πως η Εύα ξέρει πού είναι ο Κυριάκος. Η Ειρήνη λέει στη Σοφία και στον Αρίστο ότι δεν έχει σκοπό να πει στον Μάρκο πως ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος και πως θα κλείσει την υπόθεση, πράγμα που ανακουφίζει τη Σοφία.

Η Εύα καταλαβαίνει πως η Λίλιαν είναι έγκυος και ο Θέμης το παραδέχεται. Της λέει ότι δεν ξέρει, αν το παιδί είναι δικό του και μαλώνουν. Η Χριστίνα που είναι μπροστά στον καυγά, φεύγει ταραγμένη και πάει στο σπίτι του Άρη, ενώ ο Γιάννος μπαίνει στο σπίτι της Μαρκέλλας, αλλά, τον περιμένει μια έκπληξη

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου