Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«H Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία εξομολογείται στον Στάθη όλη την αλήθεια για το παιδί τους

Είναι ένα μυστικό που είχε αποφασίσει ότι δεν υπήρχε λόγος πλέον να μάθει

Όπως έχουμε δει πολλές φορές στην σειρά του Mega «Γη της Ελιάς», η Ιουλία αποφεύγει να μιλήσει στον Στάθη για το ατύχημα που είχε η φίλη της με τη μηχανή και κυρίως ότι ήταν και η ίδια πάνω στη μηχανή και ότι έχασε με αυτόν τον τρόπο το μωρό τους

Είναι ένα μυστικό που είχε αποφασίσει ότι δεν υπήρχε λόγος πλέον να μάθει ότι ήταν έγκυος, αφού είχε χάσει το μωρό.

Όταν η Ιουλία χτύπησε με τη μηχανή και αιμορραγούσε, ήδη ήταν 9 μηνών και πίστεψε ότι το μωρό πέθανε. Εξάλλου αυτό της είπε και ο γιατρός που την ανέλαβε όταν την πήγαν στο νοσοκομείο.

Όπως ήδη έχει γραφτεί, η Ιουλία ανακαλύπτει ότι το κοριτσάκι της δεν έχει πεθάνει και ότι είχε πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών, οπότε αποφασίζει να βρει πάση θυσία τη 18χρονη κόρη της και αρχίζει έναν αγώνα δρόμου.

Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, αποφασίζει να μιλήσει στον Στάθη. Σε μια έντονα συναισθηματικά φορτισμένη συνάντηση, η Ιουλία του λέει την αλήθεια: «Όταν έφυγα ήμουν έγκυος στο παιδί μας. Αποφάσισα να το κρατήσω. Ήταν κορίτσι, είναι κορίτσι», του λέει με δάκρυα στα μάτια και ο Στάθης την κοιτάζει αποσβολωμένος με κομμένη την ανάσα.

Με δυσκολία η Ιουλία συνεχίζει με κάθε λεπτομέρεια να του λέει τι ακριβώς έχει συμβεί: «Στάθη, έχουμε μια κόρη. Σε παρακαλώ βοήθησέ με να τη βρούμε», τον εκλιπαρεί κι εκείνος που τη λατρεύει γίνεται απίστευτα τρυφερός και της υπόσχεται ότι μαζί θα βρουν το παιδί τους. Από εκείνη τη στιγμή ο Στάθης θα δούμε ότι θα είναι στο πλευρό της και θα συμμετέχει σε όλες τις κινήσεις και τις διαδικασίες για να φτάσουν στην κόρη τους.

 

 

Πηγή: tv24

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου