Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Ο Παράδεισος των κυριών» spoiler: Η Γεωργία γεννάει και παντρεύεται! – Ποιος της κάνει κόλαση τη ζωή;

Συγκλονιστικές εξελίξεις στον β΄ κύκλο

«Γολγοθάς» είναι η ζωή της Γεωργίας στον «Παράδεισο των κυριών», μετά τη σχέση της με τον Άγη και την εγκυμοσύνη της από αυτόν.

Η Γεωργία, παρά τις αντιρρήσεις του Άγη να κρατήσει το παιδί, εκείνη αποφασίζει να το γεννήσει και να το μεγαλώσει μόνη της, με τις εξελίξεις να είναι απρόσμενες για την προσωπική της ζωή, όταν ο Πάρης μπαίνει σε αυτή με τον πιο τρυφερό τρόπο κι εκείνη τον ερωτεύεται.

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, ο Άγης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τη Γεωργία από το να αρραβωνιαστεί τον Πάρη και να πάει να μείνει σπίτι του. Όμως εκείνη πραγματικά ερωτευμένη με τον γιο του Βασιλείου, δεν άκουσε κανέναν και ζει ήδη στο σπίτι τους.

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια από Σεπτέμβρη, η σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η οικογένεια. Μάλιστα ο Πάρης έχει αισθήματα για τη Γεωργία, την ερωτεύεται κι αυτό με τη σειρά του και θέλει να την κάνει γυναίκα του, όσο πιο σύντομα μπορεί.

Σύμφωνα με το TV24, οι μήνες περνάνε και η Γεωργία, λίγο πριν γεννήσει, παντρεύεται τον Πάρη. Έναν γάμο όχι λευκό και συμβολικό, όπως ήταν αρχικά στα σχέδιά τους, αλλά έναν γάμο κανονικό, με έρωτα, κατανόηση και αγάπη.

Έξαλλος ο Άγης

Δεν θα είναι όλα ρόδινα σε αυτόν τον γάμο. Ο Άγης θα γίνει έξαλλος και θα ζητήσει να πάρει εκείνος το παιδί τους. Ήδη το έχει αναγνωρίσει ως δικό του και θα αρχίσει τους εκβιασμούς ώστε να μπορέσει να πάρει το μωρό από τη μάνα του, μόνο και μόνο για να μην το έχει ο Πάρης.

Όμως τόσο η Γεωργία, όσο και ο Πάρης, θα πλάεψουν με νύχια και με δόντια για να μην αποχωριστούν το παιτί, με έναν απρόσμενο σύμμαχο, την Αμαλία. Η Αμαλία, έχοντας τον δικό της πόνο, που μεγάλωσε μακριά από τη μητέρα της, θα προσπαθήσει να πείσει τον Άγη να μην πάρει το παιδί μακριά από τη μάνα του. Το ίδιο μάλιστα θα κάνει και η Πολυξένη που τον συμβουλεύει όσο κι αν δεν χωνεύει τον Πάρη, να αφήσει το παιδί κοντά στη Γεωργία.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου