Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Το ναυάγιο»: Μυστήριο γύρω από την ιστορία – Τα δύο αναπάντητα ερωτήματα

Είναι ή δεν είναι τελικά;

Η νέα σειρά του Mega, «Το ναυάγιο», έχει ήδη εξάψει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που περιμένουν πως και πως να παρακολουθήσουν την ιστορία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από τη μεγάλη επιτυχία «Σασμός»!

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και στο πρώτο teaser, με πλάνα φουρτουνιασμένης θάλασσας, έδωσε στο τηλεοπτικό κοινό μια μικρή ιδέα από όσα πρόκειται να παρακολουθήσει στη μικρή οθόνη.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα συντελούν το καστ, είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση.

Όπως είχε αποκαλύψη σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» ο Γιάννης Στάνκογλου: «Ο ρόλος που καλούμαι να υποδυθώ είναι ένας λιμενικός που ζει μέσα στη δεκαετία του 1960. Πρόκειται για έναν λιμενικό, έναν πολύ – πολύ μυστηριώδη χαρακτήρα και για αυτό είπα το ναι, αλλά και για τους συντελεστές που πλαισιώνουν την σειρά».

Το κανάλι του Mega ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και αποκάλυψε ότι το όνομα που θα έχει ο ηθοποιός στη σειρά και αναρωτήθηκε:

«Ο Ιπποκράτης είναι ο σωτήρας της… ή και όχι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Λίγο αργότερα, ήταν σειρά για την Αναστασία Παντούση να αποκαλυφθεί το όνομά της, αλλά και ένα ερώτημα γύρω από την ίδια και τον ρόλο της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega TV (@megatvcom)

Η υπόθεση
Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι.

Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την θήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους…

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου