Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Με τη φωνή του Ηλία Παλιουδάκη «σφραγίστηκε» το συγκλονιστικό φινάλε του «Σασμού»

Το φινάλε ήταν “κόκκινο” στον Σασμό καθώς είχε πολύ αίμα, όπως είχε αποκαλύψει ο Δημήτρης Λάλος, ο “Μαθιός” της σειράς, αλλά και τον… Σασμό, καθώς τελικά συνδέθηκαν οι δύο οικογένειες της βεντέτας με τον γάμο του Αστέρη και της Αργυρώς. Η τηλεθέαση έφτασε στα ύψη με τη σειρά να κατακτά ξανά την κορυφή. Το τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο  σφραγίστηκε με  την μοναδική φωνή του Ηλία Παλιουδάκη αφού και σε όλες πιο σημαντικές σκηνές ακούσαμε δικά του τραγούδια.

Η εκπληκτική ερμηνεία του Ηλία Παλιουδάκη  και το τραγούδι «Πως να σωπάσω τον καημό» σε στίχους του Ηλία Παλιουδάκη και μουσική του Νίκου Τερζή   «συνόδευσε»  το αιματοβαμμένο τέλος  του Ευθύμη Φαρμάκη, ενώ η «Χαμένη Αγάπη» επίσης σε στίχους του Ηλία Παλιουδάκη και μουσική του Νίκου Τερζή ακούστηκε  την στιγμή που ο Νικηφόρος πυροβολεί τον Μαθιο.

 

Ο ταλαντούχος ερμηνευτείς έχει σφραγίσει με τη φωνή του τον Σασμό αφού στα τελευταία δραματικά επεισόδια  ερμηνεύει κομμάτια που αγγίζουν τις ψυχές του τηλεθεατή. Εκτός από τα ριζίτικα που ακούμε από  τον πρώτο κύκλο, ο Ηλίας Παλιουδάκης έγραψε ο ίδιος για τον Σασμό και το μέλλον μας επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις.  

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου