Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ηλέκτρα: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου για την νέα σειρά της ΕΡΤ

Έρχεται τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης

Η Ηλέκτρα είναι η νέα φιλόδοξη σειρά της ΕΡΤ, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο στο ανανεωμένο πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η ιστορία βασίζεται στο υπό έκδοση ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, συγγραφέως του βιβλίου «Μαύρο Ρόδο», που μεταφέρθηκε την περασμένη σεζόν στην τηλεόραση μέσω του MEGA.

Η Ηλέκτρα παρακολουθεί τη θέση και τη στάση της γυναίκας στο παρελθόν και στο παρόν, αξιοποιώντας το στοιχείο της αφήγησης και το πρωθύστερο σχήμα. Ένα κοινωνικό σχόλιο, το οποίο διαμορφώνεται μέσα από τις ζωές δύο συνονόματων γυναικών με δεσμό αίματος.

Η πλοκή έχει στο επίκεντρό της μια γυναίκα στη δεκαετία του ’70 η οποία, ούσα καταπιεσμένη, αποφασίζει να πραγματοποιήσει τη δική της επανάσταση και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών της. Την ιστορία αφηγείται η εγγονή της, μια σημερινή, νέα γυναίκα, η οποία θέλει να ορίσει τη θέση της στη ζωή.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Αφροδίτη Λιάντου και Έμιλυ Κολιανδρή πρωταγωνιστούν στη νέα κοινωνική σειρά της ΕΡΤ, σε παραγωγή JK productions.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών θα είναι και ο Θανάσης Πατριαρχέας, που φέτος συμμετείχε στην «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ. Ο γνωστός ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, που πραγματοποίησε μαζί με τους συναδέλφους του.

Εκτός από τον ίδιο, στις φωτογραφίες του καστ που δημοσίευσε ο Θανάσης Πατριαρχέας βλέπουμε μεταξύ άλλων τη Λουκία Παπαδάκη, τον Τάσο Γιαννόπουλο, τον Αποστόλη Τότσικα, την Έμιλυ Κολιανδρή, την Ευαγγελία Μουμούρη και τη Δανάη Λουκάκη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου