Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η γη της Ελιάς: Οι πρώτες πληροφοριές για τον τρίτο κύκλο: Η Βασιλική χάνεται στη θάλασσα αλλά..

Τι θα δούμε;

«Η γη της Ελιάς» πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νέα σεζόν στο Mega, με τον τρίτο της κύκλο.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού «Τηλέραμα» φέρνει στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με τη νέα σεζόν.

Το ατύχημα στη θάλασσα της Βασιλικής θα έχει αίσια έκβαση για τη εκείνη. Τόσο η ίδια όμως όσο και ο Φίλιππος με τη Χάιδω θα μπουν σε νέα σκοτεινά μονοπάτια. Ο φόνος του Βαφέα βγαίνει σιγά σιγά στο φως, με ολέθριες συνέπειες…

O γ’ κύκλος της “Γης της ελιάς” γυρίζεται ήδη και οι φαν της σειράς περιμένουν με αγωνία να δουν τους ήρωες που αγάπησαν σε νέες συναρπαστικές περιπέτειες. Η οικογένεια Στεφανέα αναμένεται να περάσει διά πυρός και σιδήρου, εξαιτίας μιας νέας σκοτεινής ιστορίας, που άνοιξε λίγο πριν από το φινάλε και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας προσεχώς.

Μια ανέμελη βαρκάδα κατέληξε σε εφιάλτη για τη Βασιλική, τον Στάθη και τον Φίλιππο. Στο τελευταίο επεισόδιο του β’ κύκλου είδαμε την άτυχη κοπέλα να χάνεται στα νερά της θάλασσας, με τον πατέρα της και τον άντρα της να αγωνιούν για εκείνη.

Τελικά η Βασιλική θα σωθεί στο παρά πέντε, ωστόσο τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της θα μπουν ξανά σε κίνδυνο.

Ο Μιλτιάδης, που εισέβαλε ξαφνικά στις ζωές τους, ήρθε για να μείνει. Και ο εμπρησμός, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή της Βασιλικής, της Χάιδως και της μικρής Στελλίτσας, ήταν μόνο η αρχή στην πραγματοποίηση των σατανικών του σχεδίων.

Ήδη η Χάιδω τρέμει ότι το ένοχο μυστικό της, ο φόνος του Βαφέα, δεν είναι πλέον κρυφό και ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του την έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ο Μιλτιάδης είναι ένα πρόσωπο-κλειδί για τα νέα επεισόδια, αφού τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που κρύβονται πίσω του διψούν για… αίμα και εκδίκηση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου