Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Το μυστικό της πεταλούδας: Ο Χριστόφορος θυμάται πως τον μαχαίρωσε η Εύα

Σήμερα στις 16:45 στο Open

Το μυστικό της πεταλούδας, Δευτέρα 10 Ιουλίου – Επεισόδια 29 και 30 – Ο Φίλιππος στο νοσοκομείο αγωνιά για τον Χριστόφορο, όταν πάει η Μαρκέλλα να δει πώς είναι ο Χριστόφορος. Απ΄ την αντίδραση της, όταν τον βλέπει, ο Φίλιππος καταλαβαίνει ότι τον νοιάζεται ακόμα.

Ο Θέμης λέει στη Χριστίνα ότι η Εύα πήγε για λίγες μέρες στην Αθήνα και η Χριστίνα τον ρωτάει, αν χωρίζουν. Παρ΄ όλο που ο Θέμης το αρνείται, η Χριστίνα νιώθει πως κάτι συνέβη με τους γονείς της. Η Σοφία λέει στον Αρίστο ότι η Βαγγελιώ Λοϊζου είναι στη Λευκωσία. Ο Μάρκος ζητάει να κάνει ένα τηλεφώνημα και παίρνει τον Σάββα. Του λέει πως είναι εντάξει και του ζητάει να μην πάει από εκεί να τον δει.

Ο Χριστόφορος ξυπνάει μετά το χειρουργείο. Ο Φίλιππος είναι δίπλα του και τον ρωτάει, αν τον μαχαίρωσε ο Μάρκος. Η Ειρήνη λέει στον Φίλιππο ότι πιστεύει πως ο Κυριάκος Βασιλείου μαχαίρωσε τον Χριστόφορο. Η Σοφία, που φοβάται μήπως η Ειρήνη βρει τη Βαγγελιώ, την παρακαλεί ν΄ αφήσει την υπόθεση. Ο Χριστόφορος, που αναρρώνει στο νοσοκομείο, θυμάται πως τον μαχαίρωσε η Εύα.

Ο Θέμης πίνει μόνος του στο σπίτι και η Λίλιαν που ανησυχεί γι’ αυτόν, πάει να τον βρει. Η Χριστίνα βρίσκει χάπια στο σπίτι και ρωτάει τον Άρη, αν είναι δικά του. Ο Άρης καταλαβαίνει ότι τα έβαλε η Λίλιαν εκεί και την απειλεί ότι θα το μετανιώσει. Ο Γιάννος ανακαλεί την άδεια της Ειρήνης και πάνε με τον Στέφανο να πάρουν κατάθεση απ΄ τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο και να μάθουν ποιος τον μαχαίρωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου