Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Το τέλος βάφεται με αίμα – Μακελειό, αποκαλύψεις και ένας χωρισμός

Ο Κουράκος ανακαλύπτει την αλήθεια

Ο Δημοσθένης αποφασίζει τελικά να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του με την Ασπασία, ενώ ο αστυνόμος Κουράκος ανακαλύπτει την αλήθεια για τον φόνο του Ανέστη. Παράλληλα, η αληθινή ταυτότητα του Ορέστη αποκαλύπτεται, ενώ η δεξίωση των Βρεττάκων καταλήγει σε μακελειό.

Μετά την αποτυχία του σχεδίου της Στέλλας να διαλύσει τον γάμο του Χάρη και της Ρένας και αφού εκείνη έχει συλληφθεί, ο αστυνόμος Κουράκος μαζί με τον Στράτο και τον Βαγιάκο πηγαίνουν στο σπίτι του εραστή της και του περνούν χειροπέδες μπροστά στα έκπληκτα μάτια της συζύγου του.

Παράλληλα, η Μαρίνα αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να κινδυνεύει το μωρό της από το σύνδρομο Έντουαρντς και αποφασίζει τελικά να προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση. Όπως είναι λογικό, η επιθυμία της να κάνει την εν λόγω εξέταση φέρνει χαμόγελα ανακούφισης στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, δηλαδή στον σύζυγό της Μάνο και τον πεθερό της Ισίδωρο, οι οποίοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την κατάστασή της.

Από την άλλη πλευρά, ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προχωρήσει σε μία νέα επαγγελματική κίνηση. Έτσι, κάνει πρόταση συνεργασίας στον Χρήστο για να δημιουργήσουν μία επιχείρηση κέτερινγκ. Ύστερα από μία σημαντική συζήτηση, οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια και προχωρούν τη συμφωνία τους. Λίγες ημέρες αργότερα, η Αθηνά τηλεφωνεί στη μητέρα της, τη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντά. Η γυναίκα συνεχίζει τις προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί της χωρίς αποτέλεσμα και αρχίζει να ανησυχεί.

Τότε η Αθηνά αποφασίζει να φύγει εσπευσμένα από την Αρεόπολη και να πάει στο Σούνιο για να δει τι συμβαίνει. Όταν φτάνει εκεί, καταλαβαίνει ότι είχε δίκιο που αναστατώθηκε…

 

Δημοσθένης & Ασπασία ξανά μαζί

Το χειρουργείο της Ασπασίας ολοκληρώνεται με επιτυχία και τόσο η Ειρήνη όσο και ο Δημοσθένης νιώθουν ανακουφισμένοι που όλα πήγαν καλά. Η γυναίκα παραμένει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση και ύστερα από μερικές ημέρες ενημερώνεται από τους γιατρούς ότι μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Όταν φτάνει η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της, την επισκέπτονται η Δήμητρα και ο Ορέστης, δίνοντάς της μεγάλη χαρά. Ταυτόχρονα, ο Δημοσθένης δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην Ασπασία και της εκφράζει για πρώτη φορά ύστερα από καιρό πόσο πολύ την αγαπάει. Μάλιστα, γυρίζει μαζί της στην οικία τους, γεγονός που προκαλεί συγκίνηση στη σύζυγό του, καθώς το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, αφήνοντας πίσω τις δύσκολες ώρες του χωρισμού του.

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άντρας στέλνει μέσω της Ειρήνης ένα χρηματικό ποσό στον γιατρό που χειρούργησε την Ασπασία για να του εκφράσει την ευγνωμοσύνη της, όμως η κόρη του δεν δίνει ποτέ τα χρήματα. Έπειτα από μερικές ημέρες, ο Δημοσθένης ανακαλύπτει ότι η Ειρήνη κράτησε το ποσό που προοριζόταν για τον γιατρό για τον εαυτό της και γίνεται έξαλλος.

 

Ο Κουράκος ανακαλύπτει την αλήθεια

Οι μέρες κυλούν και η στιγμή του γάμου της Ευτυχίας με τον Γιώργη Κουράκο φτάνει. Την ημέρα του χαρμόσυνου μυστηρίου, οι καλεσμένοι συγκεντρώνονται έξω από την εκκλησία και περιμένουν με ανυπομονησία να καταφθάσει το ζευγάρι.

Ωστόσο, τη στιγμή που ετοιμάζονται η Ευτυχία και ο Γιώργης, ο αστυνόμος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από τον συνεργάτη του, τον Δαμιανό, που γκρεμίζει τα πάντα. Η μεγάλη αλήθεια αποκαλύπτεται και ο Κουράκος μαθαίνει ότι το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι της Ευτυχίας ανήκει στον Ανέστη, γεγονός που αποτελεί την αρχή του τέλους για τη σχέση του.

Αμέσως ο άντρας δίνει εντολή να ενημερώσουν ότι ο γάμος ακυρώνεται, ενώ οι καλεσμένοι σοκάρονται από την είδηση και προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί. Την ίδια ώρα, απαιτεί από την Ευτυχία όλη την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Ανέστη και εκείνη του εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια και δάκρυα στα μάτια όλα όσα συνέβησαν εκείνη τη μοιραία μέρα. Στο μεταξύ, ο Δαμιανός ξεκαθαρίζει στον Γιώργη πως δεν σκοπεύει να αφήσει την κοπέλα να γλιτώσει από τις συνέπειες της πράξης της.

Ωστόσο, ο Κουράκος αποφασίζει να βοηθήσει την πρώην αγαπημένη του να διαφύγει. Έτσι, λοιπόν, η Ευτυχία το σκάει από τη Μάνη και χωρίζει για πάντα με τον Γιώργη.

 

Πηγή: My tv

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου