Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η έκπληξη της Αρετής στον Στάθη θα τον φέρει σε δύσκολη θέση

Απόψε στις 21:00 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»:

Ο Φίλιππος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βασιλική και αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους, καθώς ξαναθυμούνται όλα όσα τους δένουν. Η Αντωνία έξαλλη εισβάλλει στο μαγαζί της Αρετής και τα κάνει όλα άνω κάτω.

Η Αλκμήνη ντρέπεται πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει. Ο Ισίδωρος καλεί την Αμαλία στο σπίτι για φαγητό και ο Μάνος δεν χάνει την ευκαιρία να του κάνει πλάκα. Η μουσική βραδιά στο καφενείο του Πότη είναι γεγονός και η Αρετή επιφυλάσσει μία έκπληξη σε όλους και περισσότερο στον Στάθη, ο οποίος νιώθει πολύ άβολα.

Η Ασπασία αποφασίζει να μην πάει στη μουσική βραδιά, γιατί μαθαίνει ότι θα είναι εκεί και ο Δημοσθένης. Καλεί όμως τον Ορέστη σπίτι της για να φάνε μαζί και να μιλήσουν. Η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε.

Παράλληλα όμως την πνίγουν οι ενοχές γιατί νιώθει ότι προδίδει τον Κίμωνα. Η φοβία του Στάθη γίνεται πιο έντονη: προσπαθεί να ανέβει στη μηχανή και τον πιάνει κρίση πανικού. Η Ιουλία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στη Μυρτάλη και βρίσκει ένα τρόπο να το κάνει μέσω του Ιδρύματος. Ο Γιώργης διχάζεται, καθώς του έχουν μπει υποψίες για την Ευτυχία, αλλά δεν θέλει να ακυρώσει τον γάμο τους.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Δήμητρα μετανιώνει για το φιλί με τον Ορέστη και ζητάει χρόνο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι μπορεί να προχωρήσει μαζί του. Ο Στάθης απαλλάσσεται από τυχόν ευθύνες σχετικά με το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, αλλά εξακολουθεί να φοβάται να ξαναπιάσει τιμόνι.

Η Αθηνά προσπαθεί να «ξεκλειδώσει» τη Φιλιώ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της, αλλά το μικρό κορίτσι παλεύει ακόμα με τους δαίμονές του. Η Άννα ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα μουσική βραδιά, με τον Πότη να είναι αποφασισμένος να της αφιερώσει ένα τραγούδι όλο νόημα. Ο Φίλιππος περνάει δύσκολα στον στρατό και μια νέα κρίση ζήλειας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της.

Η Βασιλική όμως αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Το σχέδιο της Στέλλας δουλεύει ρολόι και ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου