Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Μαύρο Ρόδο»: Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική

Απόψε στις 22:50 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο»:

Ο Παράσχος συναντά τον Βίκο. Ο Πέτρος αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της Ελισάβετ. Ο Ζαμάνος και η κόρη του είναι αποφασισμένοι να εκβιάσουν τον Καστρινό.

Εκείνος θα περάσει στην αντεπίθεση. Στο μοναστήρι, η Κασσιανή αναστατώνεται με την απόφαση του Μητροπολίτη, να δώσει προσωρινά την Ηγουμενία στη Φιλαρέτη.

Ο Γεράσιμος το σκάει από την κλινική. Ο Βίκος προβληματίζεται για την εμμονή του Ζαμάνου να τον δει νεκρό.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο. Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν.

Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί. Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της.

Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου