Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Ο Κουράκος αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της Ευτυχίας για παλιά ίχνη αίματος

Απόψε στις 21:00 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»:

Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους.

Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πως θα χωρίσει με τη γυναίκα του μόλις χρονίσει το μωρό. Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι την χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς είδαμε:

Η Αρετή πηγαίνει πάλι στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο, να συλλάβει την Ιουλία γιατί την χαστούκισε. Ο Κουράκος, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω.

Ο Δημοσθένης δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Ασπασία, ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της. Ο Κουράκος, όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας.

Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα. Ο Κουράκος, αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου του Ανέστη, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου