Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ

Απόψε στις 21:00 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς»:

Η Αρετή πηγαίνει πάλι στο αστυνομικό τμήμα και ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο, να συλλάβει την Ιουλία γιατί την χαστούκισε. Ο Κουράκος, κουρασμένος από τις υστερίες της, δεν την πιστεύει και την πετάει έξω.

Ο Δημοσθένης δείχνει αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Ασπασία, ενώ η Ειρήνη στέκεται δίπλα στη μητέρα της και αδιαφορεί για τον χωρισμό των γονιών της. Ο Κουράκος, όσο περνούν οι μέρες, μπαίνει όλο και περισσότερο σε σκέψεις για τον φόνο του Ανέστη και το μυαλό του εστιάζει στα λόγια και τις αντιδράσεις της Ευτυχίας.

Η Αθηνά φιλοξενεί στο σπίτι της τη μικρή Φιλιώ και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί. Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα. Ο Κουράκος, αποφασισμένος να διαλευκάνει την υπόθεση του φόνου του Ανέστη, κάνει το επόμενο βήμα στο σχέδιο αποκάλυψης του ενόχου.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς:

Η Αρετή βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον Στάθη και δεν έχει σκοπό να υποχωρήσει. Ο Κουράκος είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη και να τον κρατήσει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο, μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Το δικαστήριο εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή.

Η Βασιλική και ο Στέφανος εξαγριώνονται με τη μάνα τους, αλλά η Αρετή δεν κάνει πίσω. Στο μεταξύ, ο Φίλιππος αποκτά ένα καλό φίλο στον στρατό, αλλά οι συζητήσεις τους τον προβληματίζουν και αρχίζουν να του προξενούν ζήλια για τη Βασιλική. Ο Λυκούργος παίρνει τη μικρή Φιλιώ από το Ίδρυμα και την πηγαίνει στο σπίτι της Αθηνάς όπου θα μείνει για ένα βράδυ ώστε να γνωριστούν καλύτερα.

Η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο. Η Αρετή τής επιτίθεται κι εκείνη τη χαστουκίζει. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης καβγαδίζουν με κάθε αφορμή. Η Ασπασία τού μιλάει απότομα, μέχρι που γίνεται η «έκρηξη» και ο Δημοσθένης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου