Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η γη της ελιάς» spoiler: «Ο Κουράκος θα μάθει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη»

Η αποκάλυψη του Αλέξανδρου Μαρτίδη που υποδύεται τον Γιώργη Κουράκο

Οι εξελίξεις στη σειρά «Η γη της ελιάς» δεν έχουν τέλος αφού μυστικά καλά κρυμμένα φαίνεται πώς βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης (Γιώργης Κουράκος) και η Ιφιγένεια Πιερίδου (Ευτυχία) βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» και έδωσαν spoilers για το τι θα συμβεί στη συνέχεια.

«Ο Κουράκος θα μάθει ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη» απάντησε ο ηθοποιός στην ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη για το αν ο αστυνόμος θα μάθει την αλήθεια μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν της σειράς, που έρχεται αρχές Ιουλίου.

Ο Κουράκος και η Ευτυχία ετοιμάζονται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, όμως, ο φόνος του Ανέστη μπαίνει εμπόδιο ανάμεσά τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο στον Γιώργη ποιος σκότωσε τον Ανέστη, όμως οι κακές γλώσσες στη Μάνη τον αναγκάζουν να ανοίξει την υπόθεση και σιγά σιγά ξετυλίγει το κουβάρι φτάνοντας πολύ κοντά στην αλήθεια, ότι η Ευτυχία τον σκότωσε.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ο Γιώργης θα εντοπίσει κηλίδες αίματος στον τοίχο της κουζίνας της Ευτυχίας και έτσι θα μάθει πώς το αίμα είναι του Ανέστη.

Αυτομάτως, μαθαίνει πώς η γυναίκα που πρόκειται να παντρευτεί, η γυναίκα που ερωτεύτηκε, είναι ο δολοφόνος και ο κόσμος του γκρεμίζεται.

«Η Ευτυχία έχει ορκιστεί στην Άννα ότι δεν θα την μπλέξει. Αλλά δεν το ξέρουμε ακόμα», είπε η Ιφιγένεια Πιερίδου.

«Δεν ξέρουμε αν θα μπλέξει η Άννα, αλλά αρχίζουν οι αντιδράσεις στο χωριό και δεν το δέχεται να τον βρίζουν. Ανοίγει τον φάκελο, ψάχνει να δει ποιος τον είδε τελευταία στιγμή και ο άνθρωπος αυτός είναι η Ευτυχία», είπε ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου