Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Αθηνά γνωρίζει τη Φιλιώ στο Ίδρυμα κι αμέσως αισθάνεται δέσιμο μαζί της

Απόψε στις 21:00 στο Mega

Τι θα δούμε σήμερα στην σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»:

Η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται, και ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλεια της, μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για τον Στάθη.

Η Ειρήνη γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους. Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο. Η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Αθηνά γνωρίζει τη Φιλιώ στο Ίδρυμα κι αμέσως αισθάνεται δέσιμο μαζί της, η μικρή όμως είναι διστακτική. Δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο.

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά. Όπως είναι επόμενο, η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα της ανακαλύψει. Η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Η Ιουλία είναι έξαλλη από το το τετ-α-τετ του Στάθη με τη Δήμητρα και ξεσπά στον Μάνο, εκφράζοντας το μίσος της για τον πρώην σύντροφό της. Ο Μάνος καταλαβαίνει βέβαια ότι η θεία του τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Στάθη.

Ο Λυκούργος δεν αποτρέπει την Αθηνά από την υιοθεσία της μικρής Φιλιώς, αλλά της συστήνει να προχωρήσει βήμα-βήμα, καθώς υπάρχουν δυσκολίες. Η Ασπασία, επηρεασμένη από τα λόγια της Αρετής, ρωτάει τον Στάθη αν σκέφτεται την επανασύνδεση μαζί της κι εκείνος πέφτει από τα σύννεφα. Στο μεταξύ, η Αρετή βάζει μπροστά το σχέδιό της με σκοπό να χωρίσει τον Φίλιππο και τη Βασιλική.

Μια ανάμνηση με τον Ανέστη προκαλεί στην Ευτυχία απρόσμενη αντίδραση η οποία παρεξηγείται από τον Κουράκο και φέρνει μεγάλη ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Η Άννα πλησιάζει όλο και πιο πολύ τον Βαγιάκο, και ο Πότης ζηλεύει. Η Αρετή έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Λυκούργο και, πάνω στο μένος της, του λέει μια κουβέντα που τον σημαδεύει. Η Ειρήνη συλλαμβάνεται πάλι να κλέβει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου