Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Σπαραγμός στην κηδεία της Μυρτάλης

Απόψε στις 21:00 στο Mega

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς»;

Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στη νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός από τη Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στη Μυρτάλη, όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο.

 

Στο προηγούμενο συγκλονιστικό επεισόδιο είδαμε:

Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένω να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει την Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει το λόγο για αυτή την συγκάλυψη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου