Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Η Γη της Ελιάς»: Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού

Απόψε στις 21:00 στο MEGA

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς»;

Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα προκειμένω να απολογηθεί για τα αποτρόπαια εγκλήματα που έχει διαπράξει.

Η Μαρίνα αποκαλύπτει σε όλους ότι πριν από ένα χρόνο ο Αλέξης είχε απαγάγει την Μυρτάλη και η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να το κρατήσει κρυφό. Αργότερα η Ιουλία πηγαίνει έξαλλη στο σπίτι της Μαργαρίτας και της ζητάει το λόγο για αυτή την συγκάλυψη.

 

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε:

Σε κατάσταση αμόκ ο Αλέξης τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί δεν κινήθηκε εγκαίρως για την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο και στη συνέχεια δέχεται απανωτά χτυπήματα καθώς ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει.

Συνειδητοποιώντας ότι ο γιος είναι κατά συρροή δολοφόνος καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στην Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει ενώ η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της.

Στο χωριό οι κάτοικοι έχουν μείνει άναυδοι από τις εξελίξεις. Ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα. Ο Στάθης που αγαπάει βαθιά την Ιουλία παραμερίζει εγωισμούς και της τηλεφωνεί για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου