Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα που αγωνιά

Απόψε στις 21:00 στον ALPHA

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha «Σασμός»:

Το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα αγωνιά. Η Βασιλική, μετά τη συνάντησή της με τον Ευθύμη, παραδίνεται σε σκοτεινές σκέψεις. Ο Ευθύμης αντιμετωπίζει τον Μαθιό στα ίσα, λέγοντάς του ότι γνωρίζει πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για πιθανή εγκυμοσύνη της Αργυρώς αναστατώνουν τον Παύλο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός καλούνται να λάβουν τις σημαντικότερες αποφάσεις της ζωής τους. Και ενώ για τον έναν, αυτή θα φέρει χαρά, για τον άλλο θα σημάνει τον όλεθρο.

 

Στο νέο επεισόδιο

Ο Μύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο, δίπλα του η Άσπα που αγωνιά. Ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα και ξεσπά στην Καλλιόπη.

Ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που θα τον βοηθήσει πολύ στο σχέδιο του με τον Μαθιό. Ο Αστέρης έχει μια συζήτηση με τον Παύλο και σκέφτεται να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ. Όταν όμως της ανακοινώνει ότι θα μιλήσει στην μάνα του για τον Πετρή, εκείνη αντιδρά αρνητικά και τσακώνονται.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρίνα θα δώσει τη λύση στο αδιέξοδο, με μία πρόταση κοινής αποδοχής. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη.

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης φτάνει στα χέρια του Αντώνη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της αλήθειας μοιάζει να έχει ήδη ξεκινήσει.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου