Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Έρωτας Φυγάς: Συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Έρωτας Φυγάς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν και ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του OPEN φέτος. Παίζοντας κάθε απόγευμα και έχοντας απέναντί του πολύ ισχυρό ανταγωνισμό, το σίριαλ καταφέρνει να καταγράφει εντυπωσιακή πορεία στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Όπως διαβάζουμε στο zappit.gr, ο Έρωτας Φυγάς έχει πάρει ήδη το πράσινο φως από το κανάλι και θα συνεχίσει κανονικά με τον δεύτερο κύκλο την επόμενη χρονιά. Η απόφαση αυτή έχει ληφθεί από καιρό, με τη σειρά να έχει λάβει ήδη το εισιτήριο για την παραγωγή νέων επεισοδίων.

Έρωτας φυγάς – Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Μαργέτα και Στέφανος καταφέρνουν να πείσουν τον Ιάσονα και τον Μάρκο να συναντηθούν, για να λήξει επιτέλους η κόντρα τους. Για χάρη των παιδιών τους, αλλά και για να ’ναι ενωμένοι σε περίπτωση απειλής απ’ τον Κοντογιάννη. Η συνάντηση καταλήγει πάλι σ’ άγριο μεταξύ τους καβγά… Παράλληλα ο Νικόλας, με βοήθεια απ’ την εισαγγελέα, μπαίνει στο κελί των βιαστών της Άννας και τους χτυπάει αλύπητα… Η Γεωργία ανακαλύπτει την ερωτική σχέση Ελπίδας- Κοντογιάννη, κι ότι κάτι σχεδιάζουν, και πάει να ενημερώσει τη Μαργέτα. Ο Μάρκος ετοιμάζει μια επιχειρηματική κίνηση που θα προκαλέσει ξανά τον Ιάσονα…

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου