Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: Ο Μαθιός ανακαλύπτει το όπλο στα χέρια του Βρουλάκη

Απόψε στις 21:00 στον Alpha

Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha «Σασμός»:

Ο Μαθιός προσπαθεί να ανασυγκροτηθεί και να συνέλθει, ενώ η Βασιλική παλεύει ακόμα να καταλάβει τι τον έφερε σε αυτήν την κατάσταση.

Ο Νικηφόρος εκφράζει στη Νάντια τα συναισθήματά του, ενώ η στάση της Θοδώρας οδηγεί τον Λευτέρη σε αδιέξοδο. Καθώς η επιχείρηση της αστυνομίας προετοιμάζεται, ο Ευθύμης ανυποψίαστος επισκέπτεται τον Αντώνη. Ο Βαγγέλης από την άλλη αποχαιρετά τον Σταύρο και τον πατέρα του που φεύγουν για τα Γιάννενα.

Μια τελευταία συνάντηση Σταύρου και Αστέρη στο νοσοκομείο θα ανάψει πάλι φωτιές, που η Αργυρώ δεν ξέρει πώς να σβήσει. Καθώς ο κλοιός γύρω από το μυστικό του παιδιού σφίγγει, ο Μαθιός ανακαλύπτει το όπλο στα χέρια του Βρουλάκη.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ, η οποία τον περιμένει ανυποψίαστη. Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό – ο Παύλος ζητά από τον Μανόλη να του δείξει το σημείο που βρήκε το όπλο στο βουνό -, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου