Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

«Σασμός»: Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ

Απόψε στις 21:00 στον Alpha

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού»:

Ο Αστέρης γνωρίζοντας πια την αλήθεια για τον Πετρή, θα αναμετρηθεί ανοιχτά με την Αργυρώ.

Όσο η Καλλιόπη και η Βασιλική καρδιοχτυπούν για τον Μαθιό, θα δεχτούν συμπαράσταση από ένα πρόσωπο, χωρίς να το περιμένουν.

Η Θοδώρα στριμώχνει με τις ερωτήσεις της τον Λευτέρη, ο οποίος την ίδια στιγμή κάνει προτάσεις στον Ευθύμη που τον βάζουν σε σκέψεις.

Ο Παύλος με τον Μανόλη περνάνε χρόνο μαζί στο βουνό, μέχρι που συμβαίνει κάτι και τους αναστατώνει. Ο Δημήτρης προτείνει μια ιδέα στη Μαρίνα για τον Αντώνη, που θα τη βάλει σε σκέψεις, ενώ ο Αστέρης θα μοιραστεί το νέο της πατρότητας και με άλλους.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μανόλης κι ο Νικηφόρος απαλλάσσονται και τυπικά από τα θερμοκήπια. Αποφασίζουν να βγουν για να το γιορτάσουν. Ο Βαγγέλης χώνεται όλο και περισσότερο στις βρωμοδουλειές του Φαρμάκη, την ώρα που Αργυρώ και Σταύρος υπογράφουν και τυπικά το μεταξύ τους διαζύγιο.

Ο Αντώνης εξακολουθεί να μην θυμάται τίποτα, ωστόσο θα λάβει μια απρόσμενη βοήθεια. Η Στέλλα και η Αργυρώ κανονίζουν να βγουν για ποτό. Οι δυο τους έρχονται κοντά και η Αργυρώ θα της αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό, κάνοντάς τη να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Μαθιός εισβάλλει στην αποθήκη των Αγγελάκηδων, για να ανακτήσει το όπλο του φόνου του Στεφανή. Δυστυχώς για εκείνον, όχι απλά θα μείνει με άδεια χέρια, αλλά θα μάθει κάτι, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου