Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

IQ160: Η απόμακρη στάση του Καλαντζή οδηγεί την Πηνελόπη Μουρίκη σε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της

Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς

Η αστυκωμική σειρά του STAR και παραγωγής της Barking Well Media, IQ160, έχει σπάσει τα μηχανάκια της AGB αλλά και των trends στο Twitter.Η ιδιόρρυθμη αλλά πανέξυπνη Πηνελόπη Μουρίκη έχει καταφέρει να εισβάλλει για τα καλά στη ζωή του Αργύρη Καλαντζή, πάντα ως βοηθός για εξιχνίαση εγκλημάτων.
Ωστόσο, τα συναισθήματα του Καλαντζή έχουν αρχίσει να μπερδεύονται με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από δίπλα της και εκείνη να επανασυνδεθεί με τον πρώην της.

Επεισόδιο 8

Η Πηνελόπη ενοχλείται από την ψυχρότητα που της δείχνει ο Καλατζής, καθώς ερευνούν την καινούρια υπόθεση. Μια νεαρή αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ έχει πέσει θύμα θανατηφόρου τροχαίου. Δεν πρόκειται για δυστύχημα, καθώς το θύμα έχει χτυπηθεί από το δικό της αυτοκίνητο! Η μόνη αυτόπτης μάρτυρας είναι μια τυφλή κοπέλα, η οποία καταθέτει τα στοιχεία που εντόπισε με τις υπόλοιπες αισθήσεις της. Παρόλα αυτά, η υπόθεση μοιάζει να οδηγείται σε αδιέξοδο. Η Δάφνη βρίσκει ένα ακόμη θύμα, έναν ντι-τζέι, ο οποίος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, πριν από τρεις μήνες. Προσπαθώντας να βρουν τη σύνδεση ανάμεσα στα δυο θύματα, η Πηνελόπη και ο Αργύρης ανακαλύπτουν ότι ο δολοφόνος τους είχε παρασύρει και τους δύο σε συνάντηση, στέλνοντάς τους τη φωτογραφία μιας εκκλησίας. Η έρευνα θα ξεσκεπάσει μια τραγική ιστορία εκδίκησης και ο δράστης θα συλληφθεί. Στο μεταξύ, η απόμακρη στάση του Αργύρη έχει οδηγήσει την Πηνελόπη σε επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της, τον Λαυρέντη….

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου