Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Ο Παπακαλιάτης ανέβασε στιγμιότυπα από την τρίτη μέρα γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου του Maestro!

Με τη συγκεκριμένη ανάρτησή του των πολλαπλών φωτογραφιών, κατάφερε να μεταδώσει στους followers του το ευχάριστο κλίμα

Το ότι περνάνε υπέροχα στα γυρίσματα του νέου -δεύτερου- κύκλου του Maestro, το γνωρίζαμε!

Ότι και ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα, θα ήταν το ίδιο χαρούμενος και θα το διασκέδαζε, όμως, δεν το γνωρίζαμε!

Το αποκάλυψε ο γνωστός δημιουργός μόνος του ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα γυρίσματα της τρίτης κατά σειρά ημέρας τους για τον δεύτερο κύκλο του Maestro.

Σ’ αυτές ο Χριστόφορος φαίνεται να είναι χαμογελαστός, γελάει με τα αστεία των συνεργατών του και παρά τη δουλειά το καταδιασκεδάζει.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το γύρισμα γίνεται σε κάποια παραδοσιακή ταβέρνα, προφανώς για κάποια σκηνή και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρακολουθεί τη λήψη, πριν ανατρέξει στις σελίδες του σεναρίου για να δώσει τις επόμενες εντολές για την επόμενη λήψη.

Με τη συγκεκριμένη ανάρτησή του των πολλαπλών φωτογραφιών, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης κατάφερε να μεταδώσει στους followers του το ευχάριστο κλίμα που υπάρχει κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όπως ακριβώς συνέβαινε και στον πρώτο κύκλο ο οποίος στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και έχει κερδίσει τις καρδιές των θεατών όπου και αν έχει προβληθεί.

Να μην ξεχνάμε ότι το Maestro προβάλλεται στο Netflix και παγκοσμίως είναι στην πρώτη δεκάδα των σειρών της πλατφόρμας για μη αγγλόφωνες παραγωγές.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου