Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης απειλεί τον Άρη

Τι θα δούμε απόψε

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» που επιστρέφει απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Η αντίδραση της Ειρήνης, όμως, δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Στο μεταξύ, ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα, η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητά της είναι ο Χρήστος.

Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι ο Στέφανος χώρισε με την Ελένη και η χαρά της δεν περιγράφεται. Παράλληλα, ο Λυκούργος προχωράει το διαζύγιο της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο.

Ο Άρης λέει στον Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα. Ο Δημοσθένης, έξαλλος με την οικονομική ζημία, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί. Ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει.

Η Γη της Ελιάς

 

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός Αγγελική, η μικρή Κλειώ.

Guest: Τόνυ Δημητρίου

Και οι: Στέλα Φυρογένη Κούλλης Νικολάου Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου