Connect with us

Hi, what are you looking for?

Σειρές

Σασμός: Η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία

Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση.

Στο σημερινό επεισόδιο του «Σασμού» η Καλλιόπη κουβεντιάζει μια απρόβλεπτη συμμαχία, ενώ η Αργυρώ βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με τον Σταύρο.

Ο Βαγγέλης της κάνει μια ξαφνική πρόταση. Παράλληλα, ο Ευθύμης βάζει στον Βαγγέλη μια αποστολή, που για να την εκτελέσει πρέπει να εκμεταλλευτεί την σχέση του με την Ντίνα.

sasmos-(5).JPG

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός κινδυνεύει να ανακαλύψει η Βασιλική το μεγάλο του μυστικό, ενώ ο Μανόλης προβληματισμένος με την αναχώρηση της Τζένης στον Καναδά, οδηγείται σε μια παράτολμη σκέψη.

sasmos-(7).jpg

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αντώνης σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης στηρίζει την Αργυρώ που φοβάται μήπως ο Αστέρης τα πάρει πάλι όλα πίσω. Ο Μαθιός ζητά τη βοήθεια της Νάντιας για να μάθει περισσότερα για τον Φαρμάκη. Η Αιμιλία νιώθει ενοχές για όσα συνέβησαν στον Αντώνη και συγκρούεται με τον Λευτέρη. Οι υποψίες του Παύλου στρέφονται στον Ευθύμη και αποφασίζει να μάθει. Η Τζένη κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο Νικηφόρο.

1677087814576-512014595-sasmos-(4).JPG

Η συμπαράσταση της Καλλιόπης στο δράμα του Αντώνη, αντιμετωπίζεται δύσπιστα από τη Μαρίνα, που παλεύει να αποδώσει κάπου την ευθύνη για το άδικο χτύπημα στον άντρα της. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές αποκαλύψεις του Νικηφόρου. Κι ενώ ο Τόλης κάνει κρυφά απ’ όλους ένα πισωγύρισμα, η Στέλλα έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως η Αιμιλία δεν παίζει καθαρό παιχνίδι. Παράλληλα, αρχίζει ο πόλεμος ανάμεσα στη Θοδώρα και την Έλενα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου