MediaNews

Σασμός: Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα την ώρα του γάμου

Ο Αντώνης τραυματίζεται, αμέσως μετά το γάμο, και μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

 

 

Ο Ευθύμης στήνει θανάσιμη παγίδα στη Μαρίνα, την ώρα του γάμου της με τον Αντώνη. Την ίδια στιγμή, η Έλενα ζητάει από τον Λευτέρη να τη σώσει από τον Οδυσσέα.

Ο Σταύρος έχει ξυπνήσει και ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος. Ο Τόλης ψάχνει την επόμενη κίνηση του για να γλιτώσει από τον Φαρμάκη, ενώ οι υποψίες του Παύλου για τα γεγονότα στο γάμο πέφτουν πάνω στον Μαθιό.

 

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Οι προετοιμασίες της νύφης και του γαμπρού, Μαρίνας και Αντώνη, γίνονται μέσα σε χαρά και τραγούδι. Φτάνει η ώρα του γάμου για τον Αντώνη και τη Μαρίνα, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ανυποψίαστοι για έναν μεγάλο κίνδυνο που καραδοκεί. Ο Αστέρης με την Αργυρώ κάνουν όνειρα για το μέλλον τους.

Ο Τόλης επιστρέφει στο αρχοντικό της Καλλιόπης και η συζήτηση έρχεται στην πρώην σύζυγο του Τόλη. Ο Μαθιός αποφασίζει να μάθει το λόγο που ο Ευθύμης τον κυνηγά ενώ η Αιμιλία βγάζει την τελική της απόφαση για τον Ευθύμη. Ο Ευθύμης έχει με τον Οδυσσέα μια έντονη συζήτηση, ενώ η Έλενα αιφνιδιάζει το Λευτέρη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version