Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μαύρο Ρόδο: Ο «Πέτρος » & ο «Φραγκίσκος» μιλούν στην Ελένη (Βίντεο)

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης και ο Δημήτρης Παπαβασιλείου μιλούν για τους ρόλους τους στο Μαύρο ρόδο, πως βιώνουν την επιτυχία της σειράς, ενώ μας μιλούν και για την προσωπική τους ζωής, αποκαλύπτοντας αν εκείνοι θα έμπαιναν σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

Ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης και ο Δημήτρης Παπαβασιλείου μιλούν για τους ρόλους τους στο Μαύρο ρόδο, πως βιώνουν την επιτυχία της σειράς, ενώ μας μιλούν και για την προσωπική τους ζωής, αποκαλύπτοντας αν εκείνοι θα έμπαιναν σε έναν απαγορευμένο έρωτα.

«Το γεγονός ότι βλέπουμε η σειρά να πηγαίνει καλά, είναι υπέροχο» παραδέχονται οι πρωταγωνιστές.

Σχετικά με την σειρά αναφέρουν: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς. Τώρα αρχίζουν τα πρώτα ψήγματα το ότι κάτι πάει να συμβεί».

«Κατάγομαι από τη Θεσσαλία , από πολύ μεγάλη οικογένεια και με ρωτούν τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς», αναφέρει ο Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Αναφορικά με τον ρόλο του, ο Δημήτρης Παπαβασιλείου υποδύεται τον Φραγκίσκο και υπογραμμίζει: «Ο Φραγκίσκος είναι ο κολλητός φίλος του Πέτρου, και στο τελευταίο 6μηνο γνωρίζει την Ελισάβετ και τα πράγματα μπερδεύονται».

«Ο Παναγιώτης βλέπει τους φίλους του να μπαίνουν σε μια διαδικασία στοιχήματος και ανταγωνισμού και θέλει να το κατευνάσει όλο αυτό», περιγράφει ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

«Είναι ανοιχτές όλες οι πιθανότητες για τον Πέτρο και τον Φραγκίσκο , όπως στη ζωής. Φαίνεται να έχει καλά θεμέλια», αναφέρει ο Δημήτρης Παπαβασιλείου για το μέλλον της φιλίας του με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, που υποδύεται τον «Πέτρο».

«Είναι η πρώτη μου δουλειά και είμαι πολύ τυχερός γιατί είναι σε ένα πολύ ωραίο πλαίσιο», παραδέχθηκε ο Δημήτρης Παπαβασιλείου.

Ενώ για τον Μιχάλη Αρτεμισιάδη δεν είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά , έχει συμμετάσχει σε άλλες δυο στο παρελθόν.

Αναφορικά με την προσωπική τους ζωή ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης ανέφερε ότι είναι ιστιοπλόος και σπούδασε στην Ιταλία, είναι ιταλόφωνος και ασχολείται και με τη μετάφραση.

«Ήρθα από τη Βέροια και πέρασα μηχανολόγος μηχανικός αλλά ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική», αποκάλυψε ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

«Όταν πήρα το ρόλο κάλεσα το δίδυμο αδερφό μου, είμαστε ίδιοι με τον αδερφό μου και μοιραζόμαστε τα πάντα» τόνισε ο ηθοποιός που υποδύεται τον Παναγιώτη.

«Πιο κοντά έχω έρθει με το Δημήτρη γιατί πηγαινοερχόμαστε στη δουλειά μαζί», εξήγησε ο Μιχάλης  αρτεμισιάδης ερωτώμενος με ποιον ηθοποιό από το καστ έχει έρθει πιο κοντά.

«Η μητέρα μου και οι θείες καμαρώνουν», περιγράφει ο Δημήτρης Παπαβασιλέιου, «η μητέρα μου τα σχολιάζει όλα» περιέγραψε ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

«Ο έρωτας ενέχει το απαγορευμένο. Ξεκάθαρα θα έμπαινα σε έναν απαγορευμένο έρωτα», παραδέχεται ο Δημήτρης Παπαβασιλείου ενώ η θέσηυ του Μιχάλη Αρτεμισιάδη για τον έρωτα είναι «ο οποιοσδήποτε αν είναι ερωτευμένος και δεν δημιουργεί πρόβλημα στους γύρω του ας τα φτιάξει και με το δέντρο».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου