Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σασμός: Η Θοδώρα ανακαλύπτει κάτι για τον Λευτέρη που την σοκάρει (Βίντεο)

Σήμερα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, καθώς η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου, με τον Αστέρη και τη Στέλλα, βάζει φωτιά στα σχέδια όλων, ενώ η Θοδώρα ανακαλύπτει κάτι για τον Λευτέρη που την σοκάρει.

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στον «Σασμός » στις 21:00 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha.

Σασμός – Πέμπτη 21:00

Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω.

Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους;

Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου.

Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της.

Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους.

Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα, που ανακαλύπτει κάτι για εκείνον και σοκάρεται. Πώς θα αντιδράσει

 

Σασμός -Σεζόν 2: Επεισόδιο 20

Υπόθεση
Η ιστορία βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη -των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων-, η οποία αναζωπυρώνεται. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές.

Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

Δείτε το σχετικό βίντεο με το τρέιλερ που ακολουθεί:

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου