Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Maestro: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας δείχνει τα «μυστικά» πίσω από τα μαθήματα πιάνου – Πλάνα από το δεύτερο επεισόδιο (Βίντεο)

Η πολυσυζητημένη σειρά έχει ήδη ταράξει τα «νερά»

Μία μικρή γεύση από τα όσα θα δουν οι τηλεθεατές στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς «Maestro» μας έδωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μέσα από βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Η πολυσυζητημένη σειρά, της οποίας το δεύτερο επεισόδιο θα προβληθεί την Πέμπτη 20/10 έχει ήδη ταράξει τα «νερά» και ο Παπακαλιάτης μας δίνει μία γεύση από τις πρόβες, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O αγαπητός σκηνοθέτης ανέβασε βίντεο, στο οποίο κάνει πρόβα με την Κλέλια Ανδριολάτου για μία σκηνή όπου οι πρωταγωνιστές παίζουν πιάνο.
Στη λεζάντα του βίντεο, ο ηθοποιός έγραψε:

«Πριν και μετά.. Πρόβα και Τελική σκηνή. Η πρώτη μας πρόβα για την πρώτη σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας στο πιάνο στο 2ο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης!!!

(Τα σημαδάκια στα πλήκτρα τα είχα κολλήσει εγώ, για να μπορώ να πατάω τα σωστά πλήκτρα). Ήταν η πρώτη πρόβα μας στο σπίτι της Κλέλιας με τον Δάσκαλο του πιάνο @nikosgalenianos που ήθελε να λέμε λόγια αλλά να παίζουμε και την μελωδία και να αυτοσχεδιάζουμε.. (ε και εγώ έβαλα σημαδάκια στα πλήκτρα) Η Κλέλια έμαθε όλα τα κομμάτια να τα παίζει στο πιάνο άψογα..».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου