Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

MasterChef: Κατέρρευσε ο Δημήτρης μπροστά στις κάμερες – «Είμαι μόνος μου…»

Αναβρασμός επικρατεί στην ομάδα των Μπλε στο MasterChef καθώς ο νέος αρχηγός Δημήτρης Ταϊρίδης βγήκε υποψήφιος και άκουσε διάφορες κατηγορίες από την ομάδα του.

Ο ίδιος την ώρα της διαδικασίας αποχώρησης ήταν κυριολεκτικά μόνος με τον εξώστη να αδιαφορεί για την προσπάθειά του.

Έτσι, σε κάποιο σημείο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν άντεξε και ξέσπασε με δάκρυα στην κάμερα του MasterChef. «Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, «Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου». Δεν πετάγεται κανένας να πει, «ρε είμαι και γω εδώ»! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου».

«Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κα είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα» κατέληξε φορτισμένος ο παίκτης του MasterChef ζητώντας από τον κάμεραμαν να διακόψει το πλάνο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου