Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor – Κάτια Ταραμπάνκο: Αγωνία για την οικογένειά της που ζει στην Ουκρανία

Όλα όσα είπε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο που βρίσκεται στο Survivor, για την κατάσταση στην Ουκρανία. Το μοντέλο ακόμα δεν έχει ενημερωθεί για τις δραματικές εξελίξεις στην πατρίδα της, και την τύχη της οικογένειάς της.

Η οικογένεια της Κάτιας Ταραμπάνκο ζει στην Ουκρανία και η αγωνία είναι μεγάλη καθώς η χώρα δέχεται ρωσική εισβολή από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Πιο συγκεκριμένα οι συγγενείς του μοντέλου μένουν στη Μαριούπολη και η μητέρα της μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Κάτιας Ταραμπάνκο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor και δεν έχει ιδέα για το τι γίνεται στη γενέτειρά της.

Η μητέρα του μοντέλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω επικοινωνήσει με τους συγγενείς μας και είναι καλά. Έχουν κλείσει την Μαριούπολη και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Οι Ουκρανοί στρατιωτικοί δεν τους αφήνουν να φύγουν.

Η μάνα μου και η ανιψιά μου είναι εκεί, η αδερφή μου είναι 15 χιλιόμετρα μακριά και έχει το δικό της καταφύγιο. Αγχώνομαι, δεν κοιμάμαι. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να βοηθήσεις. Η μάνα μου, η αδερφή μου και η ανιψιά μου είναι ομογενείς».

Σύμφωνα με την εκπομπή, η παραγωγή του Survivor θα ενημερώσει σήμερα την Κάτια Ταραμπάνκο για την κατάσταση στην Ουκρανία.

«Είναι θέμα επιλογής της αν θα αποχωρήσει ή θα συνεχίσει στο παιχνίδι» τόνισε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου