Connect with us

Hi, what are you looking for?

Reality

GNTM: Τα μοντέλα…. δάμασαν τον ταύρο εκτός του Αιμιλιανού που αποχώρησε (Βίντεο)

Η μάχη των υποψήφιων μοντέλων για το ποιος ή ποια θα κατακτήσει την κορυφή του GNTM 4 συνεχίστηκε την Δευτέρα με ακόμα μια δύσκολη δοκιμασία αποχώρησης για τους 10 που έχουν απομείνει στο ριάλιτι μόδας του Star μετά και την τελευταία αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού.

Πριν την δύσκολη δοκιμασία τα μοντέλα του GNTM, αφού μπήκαν στον χορό, είπαν και να χορέψουν. Ο Γιώργος Καράβας εισέβαλε στο σπίτι για ένα νέο challenge: μια προωθητική καμπάνια για παπούτσια, όπου όλα περιστρέφονται γύρω από τα χορευτικά πόδια, που τα φοράνε. Τα μοντέλα έπρεπε να αναδείξουν τα υποδήματα τους καθώς εκτελούν σβούρες, τουίστ και ρυθμικές φιγούρες, υπό την καθοδήγηση της εντυπωσιακής καθηγήτριας χορού, Μαρίας Αντιμησάρη. Salsa, samba, paso doble, charleston και rock’n’roll συνάντησαν το modelling, σε μια δοκιμασία επιβράβευσης που πέραν του επάθλου, διασκεδάζει και προσφέρει στιγμές διαγωνιστικής ανεμελιάς και γέλιου.

Ακολούθησε η δύσκολη δοκιμασία, οπού οι top 10 του GNTM θα είχαν ως σύμμαχο και εχθρό έναν… μαινόμενο ταύρο. Το concept ‘Rodeo’ στο Σοφικό Κορινθίας, ήθελε τα fashion cowboys και cowgirls να αναμετρηθούν τόσο μεταξύ τους, όσο και με έναν μηχανικό ταύρο, για την καμπάνια βιταμινούχου νερού. Οι πόζες οφείλουν να έχουν χάρη και δυναμισμό μέχρι τελικής πτώσης, σε μια δοκιμασία που και το παραμικρό στραβοπάτημα μετράει. Τα μοντέλα κάνουν τα πάντα για να δώσουν τα πολυπόθητα «κλικ» στο φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, με τους Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Γιώργο Καράβα, να τους καθοδηγούν σε αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική φωτογράφηση.

Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέλαβε να μοιράσει τα disavantage, το οποίο ήταν για δύο άτομα και αφορούσε την αυξανόμενη κίνηση του ταύρου, με τους δύο διαγωνιζόμενους να έχουν διαθέσιμο μόνο 1,5 λεπτό αντί για 3, με την Όλγα και τη Μαρία να ξεκινούν από τα δύσκολα.

Κάποιοι καταφέραν να… «δαμάσουν» τις δυσκολίες του concept, ενώ κάποιοι άλλοι λίγο έλειψε να τραυματιστούν.

Τις καλύτερες φωτογραφίες είχαν η Όλγα και η Μαρία, που ήταν και τα disavantage της Κυβέλης. Νικήτρια η Όλγα.

Αντίθετα στο bottom 3 βρέθηκαν η Αγάπη που σώθηκε απο τους κριτές και οι Αιμιλιανός και Γιάννης, με τον Αιμιλιανό να αποχωρεί απο το ριάλιτι μόδας.

 

Δείτε τα βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ZigOt1CBH5I

https://www.youtube.com/watch?v=xEcOVacE7ds

https://www.youtube.com/watch?v=01cweRn9ORM

https://www.youtube.com/watch?v=kTa5iY6PEYY

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου